reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hej Laseczki,
Ja po wizycie - wszystko ok :) Lenka nadal Lenką, główką do góry, waga 1200 gram, serducho i wszystkie wymiary w porządku. Szyjka ok. Dostałam skierowanie na wyniki z moczu i krwi.
Wszystkim gratuluję udanych wizyt i 3mam kciuki za jutrzejsze wizytujące.

Proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 20.11

reklama
Kurcze wlasnie przeczytałam wiadomość od Fifki...trzymajmy za nie mocnooo kciuki...dobrze ze ona ciazowo z nas najstarsza i Adrianek troszkę większy....zeby jeszcze wytrzymał...choc kilka dni....

Gratulacje dziewczyny udanych wizyt i oczywiscie trzymam kciuki za Wasze następne wizyty.

Mnie też czasem krocze boli?to normalne??
Jutro ide na wizytę także zapytam.....
Normalnie stresuje sie wizytą,jak slysze co sie dzieje....

Antinetka - no to będziecie mieli wielką niespodziankę, jak w końcu dziecię zdecyduje się pokazać:)

Grudnióweczka. Sylka, Kaha, Siva - ciesze się bardzo, ze jest dobrze:) gratuluję kolejnej, udanej wizyty!

ja dziś mam pytań wiele do gina, więc Go pomęczę, a co! no i dowiem się, jakie wyniki glukozy są...zaraz się najem na zapas, na wszelki wypadek...:) no i muszę jakoś namówić gina, zeby mi kolejne randez-vous umówił, bo się chyba walnął i mam dopiero za miesiąc...

reklama
Do góry