reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Laski gratuluje udanych wizyt i trzymam za następne &&&&

Mój Wojtek też czuje że się odwraca, bo raz kopie gdzieś tam w dole innym razem w górze, a na badaniu był główką w dół

A dziś z wielką radością i ciekawością idę do szpitala. Oczywiście na zwiedzanie ze szkołą rodzenia:-) Najbardziej czekam żeby zobaczyć Maleństwa, ale zobaczymy gdzie oni nas tam będą oprowadzać

reklama
Kajtek moj tez ostatnio malo ruchliwy ale to przez to ze jest ulozony posladkowo, czuje caly czas ale nisko u dolu brzucha a jest tak ze dlugo w ciagu dnia nic nie czuje. Ale jak w srode widzialam na usg to on tam sporty swoje uprawia, tylko mysle ze przez to polozenie i podkurczone nozki jest mniej wyczuwalny dla mnie. Wiec moze Twoj tez sie tak odwrocil.
To prawda ze nawet przed samym porodem moze jeszcze sie maluch odwrocic.

Moja corcia kopie mnie z prawej strony brzucha wiec mam problem ze spaniem bo tak tylko zasypiam i tak mam ból bo uwielbiam spać na brzuchu :( na lewym boku czasem sie budze ale zasnąć nie umiem

A ja pójdę 14 października do ginekologa prywatnie. Więc proszę moderatorki o dopisanie

Chcę żeby mnie zbadał ginekologicznie przed przyjazdem męża, no i porozmawiać na temat porodu. Ostatni raz byłam badana 2 sierpnia a miałam skurcze przedwczesne, dostałam luteinę i zalecenie, zakaz współżycia. Dziwne, ze nie badał mnie. No ale cóż pójdę prywatnie do innego. Wizyta 50zł, więc mozna zapłacić

Kochane gratuluje Wam udanych wizyt oraz wyników:)

Podczytuję ostatnio tylko watek wizytowy a reszty nie ogarniam:no: Strasznie dokucza mi AZS jak tak dalej pójdzie to znajdę sie w szpitalu , tam mi pomoga bo sama juz sobie nie radze !

reklama
Do góry