reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ja wiem, laski, ze główka w dół teraz nic nie znaczy:) zdzwiłam się po prostu, bo nadal czuję kopnięcia na samym dole, jakby tam nóżki były...
i zapomniałam napisać, ze wczoraj lekarz specjalnie skurcze mi robił:) znaczy naciskał w pewnym miejscu na brzuch (co symuluje nacisk na szyjke podczas skurczów) i patrzył jak na szyjka na skurcz reaguje. I reaguje dobrze! Czyli wcale:)

kciuki kochane za dzisiejsze wizyty! czy tylko Kaha ma dziś?

reklama
Hej laseczki!!!!
Kciuki za wizyty dzisiaj &&&&&& Super sie czyta takie newsy.
Moja mlodociana tez mnie kopie wszedzie jeszcze...Tzn rano czuje jak po pecherzu daje a w pracy jak siedze to mi prawie po mostku "nawala" a czasem I po bokach :) Wiec chyba sie kreci w kolko :)

Ja za pol godzinki ide do przychodni na test paskowy mojego siusianca...Kontrola po tych antybiotykach. I mam nadzieje ze bedzie w miare ok...ale tak naprawde to po tych wszystkich cyrkach to mnie juz nic nie zdziwi. Zobaczymy czego sie dzis dowiem.

Gratuluje zdrowych dzieciaczków !!!!! :) ciesze sie ze wszystko dobrze tak sie miło czyta :)

moj Mikus to jak "chomik w kołowrotku" nie nadazy czlowiek na wyczucie gdzie ma nozki gdzie glowke tak huula nie wylapuje ale wazne ze bije mame :):)

I kochane kciuki za wizytki nastepne !!!&&&&&

jupii glukoza wypita i z głowy:-) po 15 koleżanka zadzwoni jaki wynik:tak:

trzymam kciuki za dzieciejsze wizyty

pytałam ostatnio lekarza jak to z tym obracanie dzieci bo moja cały czas poprzecznie leży,i P.doktor powiedziała ze nawet w dzień porodu może się przekręcić...:happy2:

Wlasnie wrocilam z przychodni...siuski na pasku nie wykazaly nic:-) wiec nie jest najgorzej ale poslali je jeszcze raz do labu na wszelki wypadek. Do tygodnia powinny wrocic wyniki. Poza tym wymusilam wymaz z pochwy I zobaczymy czy tam sie jakis "wrog nie czai" :) Ale tfu tfu...bede dobrej mysli :)
dzieki za kciukole :)

Kajtek nie każdego dnia dziecko musi ruszać się tak samo intensywnie...i chyba nie jesteśmy w stanie stwierdzić ile ruchów dziennie wykonuje,czasem dziecko może być po prostu mniej aktywne,my też nie zawsze mamy taki sam nastrój i chęć do szaleństw:-D

Anbas dobrze że wynik wyszedł dobry,kurde ja się zaczynam martwić bo cała husteczka była mokra do tego boli mnie brzuch...:-(

reklama
Do góry