reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ja wiem, laski, ze główka w dół teraz nic nie znaczy:) zdzwiłam się po prostu, bo nadal czuję kopnięcia na samym dole, jakby tam nóżki były...
i zapomniałam napisać, ze wczoraj lekarz specjalnie skurcze mi robił:) znaczy naciskał w pewnym miejscu na brzuch (co symuluje nacisk na szyjke podczas skurczów) i patrzył jak na szyjka na skurcz reaguje. I reaguje dobrze! Czyli wcale:)

kciuki kochane za dzisiejsze wizyty! czy tylko Kaha ma dziś?

reklama
Hej laseczki!!!!
Kciuki za wizyty dzisiaj &&&&&& Super sie czyta takie newsy.
Moja mlodociana tez mnie kopie wszedzie jeszcze...Tzn rano czuje jak po pecherzu daje a w pracy jak siedze to mi prawie po mostku "nawala" a czasem I po bokach :) Wiec chyba sie kreci w kolko :)

Ja za pol godzinki ide do przychodni na test paskowy mojego siusianca...Kontrola po tych antybiotykach. I mam nadzieje ze bedzie w miare ok...ale tak naprawde to po tych wszystkich cyrkach to mnie juz nic nie zdziwi. Zobaczymy czego sie dzis dowiem.

Gratuluje zdrowych dzieciaczków !!!!! :) ciesze sie ze wszystko dobrze tak sie miło czyta :)

moj Mikus to jak "chomik w kołowrotku" nie nadazy czlowiek na wyczucie gdzie ma nozki gdzie glowke tak huula nie wylapuje ale wazne ze bije mame :):)

I kochane kciuki za wizytki nastepne !!!&&&&&

jupii glukoza wypita i z głowy:-) po 15 koleżanka zadzwoni jaki wynik:tak:

trzymam kciuki za dzieciejsze wizyty

pytałam ostatnio lekarza jak to z tym obracanie dzieci bo moja cały czas poprzecznie leży,i P.doktor powiedziała ze nawet w dzień porodu może się przekręcić...:happy2:

Wlasnie wrocilam z przychodni...siuski na pasku nie wykazaly nic:-) wiec nie jest najgorzej ale poslali je jeszcze raz do labu na wszelki wypadek. Do tygodnia powinny wrocic wyniki. Poza tym wymusilam wymaz z pochwy I zobaczymy czy tam sie jakis "wrog nie czai" :) Ale tfu tfu...bede dobrej mysli :)
dzieki za kciukole :)

Kajtek nie każdego dnia dziecko musi ruszać się tak samo intensywnie...i chyba nie jesteśmy w stanie stwierdzić ile ruchów dziennie wykonuje,czasem dziecko może być po prostu mniej aktywne,my też nie zawsze mamy taki sam nastrój i chęć do szaleństw:-D

Anbas dobrze że wynik wyszedł dobry,kurde ja się zaczynam martwić bo cała husteczka była mokra do tego boli mnie brzuch...:-(

reklama
Do góry