reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Ikasia gratulacje
Ja się usze dowiedzieć czy idzie gdzieś tu u mnie zrobić ten test obciążenia, bo się stresuję że coś jest nie tak ...
aniia - to zapytaj poloznej przy nasepnej wizycie jak to w twoim szpitalu jest...Mozesz pobajerowac ze mama w ciazy miala czy cos I zobaczysz co ci powiedza...
ikasia, donka - gratulacje powizytowe Kurcze widze ze duzo babek sie zmaga z bakteriami w moczu...ehhh okropienstwo. Ja sobie poszlam do labu dzis zeby mi dali kopie tych moich wynikow bo tu ida od razu do lekarza...I sie okazalo ze to to francowata escherichia coli czyli paleczka okreznicy czy jakos tak...
Ale zawsze lepszy to wrog ktorego znamy niz walka z "wiatrakami" przynajmniej wiem na co wrazliwy I jak leczyc
anbas
Mamusia Kubusia
Anbas oby sie już poprawilo u Ciebie, a powiedz mi, czy Ty orientujesz się, jak sprawdzają mocz na tych paskach w szpitalu- to tam mogą im wyjść czy mam bakterie itp? Czy to tylko takie poglądowe odczyny są?
Ania na tych paskach to bakterie niestety nie wychodza...tzn. np ich rodzaj czy cos ...bo to trzeba niestety hodowac kilka dni min. Tam generalnie wyjda ci leukocyty, cukier, krew, pewnie jakies tam szczawiany czy jak sie to tam nazywa nie wiem itd. bakterie nie wyjda ale jesli bakterie sa to przewaznie na pasku pojawia sie jakis odczyn zapalny ktory moze o tym swiadczyc I wtedy od razu mocz pojdzie na badania.
Ale jak cie cos niepokoi zawsze mozesz powiedziec ze czujesz dyskomfort I prosisz zeby sprawdzili w labie probke I raczej nie odmowia. Tylko na te wyniki sie czeka w nieskonczonsc tu...
dona_76
Fanka BB :)
Anbas na to faktycznie przynajmniej wiesz teraz jakie to bakterie i na pewno dostaniesz juz teraz odpowiedni lek..........A teraz hit dnia - nie wiem czy ktoras mnie pobije - 9 kg na plusie!!!! i co wy na to..............A i niestety moja kolezanka ktora dzisiaj jechala do szpitala na kontrolne usg dowiedziala sie ze ciąża jest martwa. boze tak mi jej żal bo doskonale wiem co czuje i wiem ze zadne slowa pocieszenia tutaj nie pomogą......MOJE dziecko od jutra jednak chyba bedzie musialo wziac te antybiotyki bo harczy jej w tych oskrzelach i brzydko kaszle, wlasnie wysmarowalam ja na noc mascia na pleckach i klatce. ... SPOKOJNEJ NOCY
reklama
Dona ja Cie pobije pewnie jutro, na bank mam 8kg na plusie jak nie wiecej. Ikasia chcesz troche naszych kilogramów:-)
Przykro mi z powodu Twojej kolezanki, to musi byc straszne przezycie..
Gratuluje udanych dzisiejszych wizyt.
Przykro mi z powodu Twojej kolezanki, to musi byc straszne przezycie..
Gratuluje udanych dzisiejszych wizyt.