reklama
cleopatra1
Fanka BB :)
Donka nie przejmuj się wagą! ja też na wizycie tyle miałam, a jak codziennie rano ważę się przed śniadaniem to wychodzi w tej chwili (1,5 tygodnia od wizyty) 8kg. Druga sprawa że w różnym czasie każda z nas inaczej przybiera, więc ciężko porównywać.
Ja na przykład nie czuje żebym nie wiadomo ile jadła, a waga stopniowo idzie w górę.
No cóż zobaczymy ile będzie na koniec?? Jak sądzicie ile jeszcze przytyje jak w 27/28 tc mam 8kg??? Jeszcze raz tyle??? połowa z tego?? Pytam osób, które są już mamami np. ile miały na koniec a ile mniej więcej w 27czy 28tc.
Ja na przykład nie czuje żebym nie wiadomo ile jadła, a waga stopniowo idzie w górę.
No cóż zobaczymy ile będzie na koniec?? Jak sądzicie ile jeszcze przytyje jak w 27/28 tc mam 8kg??? Jeszcze raz tyle??? połowa z tego?? Pytam osób, które są już mamami np. ile miały na koniec a ile mniej więcej w 27czy 28tc.
Marika30708
Fan(ka)
DOna jak synek poszedł do 3 latków to non stop był chory, płaciłam za przedszkole a on mało co i chodził, ale już w 4 latkach było zupełnie inaczej. DUżo zdrówka córci, antybiotyk jej pomoże, bo tak na płucja mogłoby się rzucić.
Współczuje koleżance :-(
Hope ja w pierwszej ciąży na tym etapie też już ponad 7 kg przybralam, już zaraz 7 miesiac więc co w tym dziwnego. Według mnie przybierasz prawidłowo. Tez piłam ten Monural, a miałam nawet bakterie w posiewie i o dziwo jedna dawka pomogła. Anbas również polecam
Anisen takie rzeźnie to omiijac szerokim łukiem. Super, ze KTG wyszło dobre
KAsia super że ci smakowało
Cleopatra w moim szpitalu to nawet nie dają ZZO przy SN. Poszukaj szpitala w którym ZZO jest bezpłatne i dla każdego
A co do wagi to ja też w pierwszej ciąży szybko przybierałam, waga końcowa 16kg. NA tym etapie właśnie miałam już 7-8kg na plus jak nie więcej
Anbas ja już w życiu nie podeszłabym do porodu bez znieczulenia, mogłabym jechac wiele km stad ale w życiu tyle godzin bez znieczulenia, snu i jedzenia. I jak tu urodzić dziecko jak się mdleje między skurczami po wielogodzinnym porodzie
Ikasia super, ze przegląd wyszedł rewalacyjnie
Współczuje koleżance :-(
Hope ja w pierwszej ciąży na tym etapie też już ponad 7 kg przybralam, już zaraz 7 miesiac więc co w tym dziwnego. Według mnie przybierasz prawidłowo. Tez piłam ten Monural, a miałam nawet bakterie w posiewie i o dziwo jedna dawka pomogła. Anbas również polecam
Anisen takie rzeźnie to omiijac szerokim łukiem. Super, ze KTG wyszło dobre
KAsia super że ci smakowało
Cleopatra w moim szpitalu to nawet nie dają ZZO przy SN. Poszukaj szpitala w którym ZZO jest bezpłatne i dla każdego
A co do wagi to ja też w pierwszej ciąży szybko przybierałam, waga końcowa 16kg. NA tym etapie właśnie miałam już 7-8kg na plus jak nie więcej
Anbas ja już w życiu nie podeszłabym do porodu bez znieczulenia, mogłabym jechac wiele km stad ale w życiu tyle godzin bez znieczulenia, snu i jedzenia. I jak tu urodzić dziecko jak się mdleje między skurczami po wielogodzinnym porodzie
Ikasia super, ze przegląd wyszedł rewalacyjnie
vinga89
mamusia syneczków
Dona, lkasia gratuluję wizyt
Anisen gratuluję ktg bez skurczy, tak trzymać
ja już za tydzień znów wizyta ale ten czas leci strasznie szybko
Anisen gratuluję ktg bez skurczy, tak trzymać
ja już za tydzień znów wizyta ale ten czas leci strasznie szybko
kasia150491
Mamusia synusia:)
gratuluje udanych wizyt dziewczyny! ja juz odliczam dni do usg zobaczymy mam nadzieje,co tam miedzy nozkami nasze dziecie chowa
Marika30708
Fan(ka)
A ja odkładam glukozę i odkładam, może w następnym tygodniu już zrobię
reklama