reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dona ja mam pewnie więcej, duuuzo więcej na plusie hihi.
Przykro mi z powodu straty Twojej koleżanki :( To straszne echhh :(

Tina kciukasy za jutrzejszą wizytę zaciśnięte, ja za około 2 tygodnie zapiszę się na podglądanko :-D

reklama
Donka nie przejmuj się wagą! ja też na wizycie tyle miałam, a jak codziennie rano ważę się przed śniadaniem to wychodzi w tej chwili (1,5 tygodnia od wizyty) 8kg. Druga sprawa że w różnym czasie każda z nas inaczej przybiera, więc ciężko porównywać.
Ja na przykład nie czuje żebym nie wiadomo ile jadła, a waga stopniowo idzie w górę.
No cóż zobaczymy ile będzie na koniec?? Jak sądzicie ile jeszcze przytyje jak w 27/28 tc mam 8kg??? Jeszcze raz tyle??? połowa z tego?? Pytam osób, które są już mamami np. ile miały na koniec a ile mniej więcej w 27czy 28tc.

DOna jak synek poszedł do 3 latków to non stop był chory, płaciłam za przedszkole a on mało co i chodził, ale już w 4 latkach było zupełnie inaczej. DUżo zdrówka córci, antybiotyk jej pomoże, bo tak na płucja mogłoby się rzucić.
Współczuje koleżance :-(
Hope ja w pierwszej ciąży na tym etapie też już ponad 7 kg przybralam, już zaraz 7 miesiac więc co w tym dziwnego. Według mnie przybierasz prawidłowo. Tez piłam ten Monural, a miałam nawet bakterie w posiewie i o dziwo jedna dawka pomogła. Anbas również polecam
Anisen takie rzeźnie to omiijac szerokim łukiem. Super, ze KTG wyszło dobre
KAsia super że ci smakowało
Cleopatra w moim szpitalu to nawet nie dają ZZO przy SN. Poszukaj szpitala w którym ZZO jest bezpłatne i dla każdego
A co do wagi to ja też w pierwszej ciąży szybko przybierałam, waga końcowa 16kg. NA tym etapie właśnie miałam już 7-8kg na plus jak nie więcej
Anbas ja już w życiu nie podeszłabym do porodu bez znieczulenia, mogłabym jechac wiele km stad ale w życiu tyle godzin bez znieczulenia, snu i jedzenia. I jak tu urodzić dziecko jak się mdleje między skurczami po wielogodzinnym porodzie
Ikasia super, ze przegląd wyszedł rewalacyjnie :tak:

Powiem Wam dziewczyny u nas nikt glukozy nie robi jesli nie ma jakis objawow cukrzycy i jakos wszyscy zyja,wiec sama juz nie wiem czy to takie konieczne.ja robilam w 2 poprz ciazach,a teraz nie robie:-)

reklama
Do góry