reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tamtusia, odrazu i nam sie udziela Twoje szczescie, bo sobie wyobrazm co juz taki maluszek potrafi tam w srodku robic. Pewnie wszystki juz takie rzeczy potrafia ruszaja raczkami, skladaja, rozkladaja, bawia sie pepowina, glaszcza sie po buzi, to jest takie slodkie..:-)
Gratuluje wszystkim pozytywnych wiadomosci o malenstwach :happy2::happy2:

reklama
Dziękuje Wam Dziewczyny :-) , rzeczywiście humor mam dziś genialny.

Akuku, Ikasia ​ja Wam powiem, że też się biłam z myślami i zastanawiałam, bo to 250 zł, to dla nas naprawdę nie mała kwota, nie były to sobie ot tak wydane pieniądze, bo nie jesteśmy jakoś super finansowo ustawieni, tym bardziej, że nie wiem kiedy dostanę kasę za l4, ale jednak przemyśleliśmy, że jakoś damy radę, a upewnimy się czy dzidziuś zdrowy, a podglądanie to swoją drogą fajne.
Ja nie żałuję, że byłam!

fifka lub vinga
proszę o wpisanie dwóch kolejnych wizyt kontrolnych, 10.10 i 31. 10
(nie wiem czy dość czytelnie napisałam czy lepiej pw wysłać, bo ostatnio w jakimś poście luźno napisałam, że mam za tydzień usg a ta wizyta już była wpisana przez to tak nieprecyzyjnie napisałam a wyszła mała nagonka, że nie tak piszemy jak powinnyśmy, ja to rozumiem i podziwiam Was, że tak to super ogarniacie! tak jest ok?;-))

Tamtusia to nie była nagodnka... nie chciałam żeby to tak zabrzmiało... :-( Tylko często jest tak ze wizyta właśnie jest gdzieś schowana a potem lecą teksty "a ja pisałam i nie zostało wpisane..." :no:

Tak jest bardzo dobrze :*

fifka ale bardzo dobrze, że zwróciłaś na to uwagę, moderator od tego jest :-) przynajmniej więcej osób może zwróciło uwagę, że mało czytelnie piszmy ;-) wtedy akurat nie mogłam napisać, bo przez kilka dni nie miałam neta, więc dziś sobie o tym przypomniałam po prostu :-) poza tym każda może zawsze wejść na pierwszą stronę i sprawdzić czy jest wpisana, więc to nie Wasza wina jak w tym tłoku informacji coś pominiecie ;-)!

No to apropos wizyt, bo u mnie sie zmieniło, bo o warszawy wyjazd sie przesunął wiec dzięki temu mogę isć na wizyte w ten wtorek, wiec proszę o
zmianę daty wizyty na 1.10.2013:),
dzien wczesniej robie glukoze:)

Gratuluje wizyt!

Tamtusia widać, ze szczescie aż kipi od ciebie

Akuku super, ze zdecydowałaś sie na USG:p

JA dzis mialam wizyte kontrolną :p Badania - mocz glukoza super. ale hemoglobina spada wiec mam brać żelazo od poprzedniej wizyty (3 tyg temu) przytyłam 3 kg :)

reklama
Blanka żelazo parwie co druga z nas musi brać bo dzidzia z nas czerpie nasze zapasy.

Akuku gratuluję podjętej decyzji:) jestem bardzo ciekawe co tam nosisz pod serduszkie

Do góry