reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Nisiao - super że już wszystko dobrze:tak:
Vinga mnie dość często mój pęcherz budzi w nocy właśnie jak już zaczyna boleć bo jest taki pełny, a jak mały się na nim położy to mimo że boli to leci jakbym prostatę miała powolutku :-D
Tamtusia gratulacje, super że malec zdrowy, już taki duży i tak się fajnie rodzicom pokazał
Akuku: Fajnie że idziesz na to usg 4D. Ja byłam raz i choć sporo kosztowało to wszystkim polecam a zdjęcie Wojtusia postawiłam w ramce. A co:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Calineczka Gratulacje Małej Księżniczki! A więc u Ciebie zdominują róże, no i baby rządzą:-D
u mnie będzie odwrotnie, będę w domu w mniejszości ale co tam. Może Wojtuś to będzie synuś mamusi?:-D

Łuhuuuu dziewczynki gratulacje wszySTKIM !!!!!!!!:)))
Blue czytalam Twoj wpis na sygnale !! oszczedzaj sie !!!!!! BO po dupie dam!!!!!!

Dziewczyny-gratuluję wszystkim, sorry że nie tak imiennie ale (ja chyba osiwieję) ale nie mogę od Olki lekarzy odpędzić. Wczoraj zdiagnozowano u niej poszpitalną jelitówkę. Wymiotowała 4 razy, nawadniamy ją w sensie że latam z kubkiem wody za nią co by do szpitala na kroplówkę znów nie trafić.
Przepraszam że tak chaotycznie ale obiecuję jak dojdziemy do siebie pisać bardziej składnie.
Trzymajcie się kochane. Duuuuuuuuuuże buziaki

Blue oszczedzaj się.. i spokojnie.... mam nadzieję że nic złego nie będzie się dziać.. :-(

zaraz wkraczamy w III trymestr i zaczną się skurcze, bóle itp...

Grudnióweczka
ja cie... biedna ta twoja mała.. jak ją złapało to puścić teraz nie chce... :no: zdrówka dla malutkiej!!!

Trzymam kciuki za wizyty!! Blue, Marika, Agagsm powodzenia!!!

Ja zaraz zadzwonie też do swojej gin i umówie się na wizytę. Jakaś cholerna infekcja mnie załapała... :-(

reklama
Tamtusia - cudnie czyta się Twoj opis i już nie mogę się doczekać mojego 4D!!!

Blanka - gratki wyników, żelazem się nie martw, tylko podwyższaj:)

Calineczka - a niby co innego może mieć ktoś o Twym nicku?:):):) ściskam i bardzo gratuluję!!!

Grudnióweczka - biedna Olcia, dobrze wiem jak się czuje...pozdrów dziołchę od ciotek!

Bluelovi - kobito! prosze dać na luz!!!

Fifka - jaka infekcja? co się dzieje?

kciuki za dziś!

a ja zapomniałam napisać, ze 3.10 mam wizytę kontrolną...nie wiem czemu:) nie wiem czemu zapomniałam, nie że nie wiem czemu mam:) oj, zakręciłam coś! możecie wpisać lasencje?

Do góry