reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Grudnióweczka - łomatko, no masz Ci! niech zdrowieje Olencja! skąd takie wahania temperatury????

Marika - a ja mam wózek niebieski, a dziewczynkę w brzuchu:) z premedytacją zresztą, bo po prostu podobał się mi kolor

Dona - jeszcze raz zdrówka dla dziecięcia!

kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

Ja już po wizycie, wszystko ok, zdrowa córcia, bo już na 100 procent córcia, waga 479g, serduszko ok. Cc w połowie stycznia.

Inomama-temperatura od gardła, a wahania takie bo na wirusa nie chcieli dać antybiotyku. Dziś wzięli wymaz z gardła i zrobię wszystko byzabrać dziś Olkę do domu. Boję się nie zarazić bo łóżko ma Olka między dwoma dziećmi z zapaleniem płuc. Ach, wczoraj zabrali mi łóżko więc noc na podłodze

Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Myślami jestem z Wami.

Ostatnia edycja:
Grudnióweczka no to gratki z powodu udanej wizyty I że Mała zdrowa..ale nie dużą córcie chyba będziesz miała...A I córcia Olcia na pewno szybciutko wróci do domku:tak::tak:

No I kciuki mocno za reszte dzisiejszych wizyt...ja miałam dzisiaj iść Młodego zważyć, ale u mnie leje I nie chce mi się wychodzić...a jutro pewnie pojade na glukoze wiec w między czasie podskocze...a włąsnie...bo rozumiem, ze jak wypije tą glukoze to mam tam tkwic 2 h...I czy w tym czasie mogę podejsć piętro wyżej na USG?:p

No i ja jestem....

Mały zdrowy, waży około 850g i to tyle dobrego...

Szyjka się skaraca dalej... Kolejne pół centymetra mniej i postępuję rozwarcie od strony pęcherza płodowego. Mam skierowanie do szpitala i tam ją zadecydować co dalej - czy czekamy czy krążek czy szew... Tak więc Jadę zaraz do pracy bo miałam załatwić papiery do szkoły, no i dopakowuję wszystkie rzeczy do torby.

Jeszcze nie dzwoniłam czy mój szpital ma dzisiaj dyżur (bo u nas są dwa i mają dyżury na zmiane) Więc albo pojadę wieczorem albo jutro w ciągu dnia się położyć.

Maż już załatwił urlop w pracy dokońca tygodnia więc będę nieco spokojniejsza o synka...

Grudnióweczka gratuluję wizyty! :* Cieszę się że u ciebie wszytko w porządku!

Ikasia hehe a ja tak kciuki trzymałam :-D Ale na samo ważenie też by mi się jechać w deszcz nie chciałoby...

reklama
Do góry