reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Grudnióweczka - łomatko, no masz Ci! niech zdrowieje Olencja! skąd takie wahania temperatury????

Marika - a ja mam wózek niebieski, a dziewczynkę w brzuchu:) z premedytacją zresztą, bo po prostu podobał się mi kolor

Dona - jeszcze raz zdrówka dla dziecięcia!

kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!

Ja już po wizycie, wszystko ok, zdrowa córcia, bo już na 100 procent córcia, waga 479g, serduszko ok. Cc w połowie stycznia.

Inomama-temperatura od gardła, a wahania takie bo na wirusa nie chcieli dać antybiotyku. Dziś wzięli wymaz z gardła i zrobię wszystko byzabrać dziś Olkę do domu. Boję się nie zarazić bo łóżko ma Olka między dwoma dziećmi z zapaleniem płuc. Ach, wczoraj zabrali mi łóżko więc noc na podłodze

Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Myślami jestem z Wami.

Ostatnia edycja:
Grudnióweczka no to gratki z powodu udanej wizyty I że Mała zdrowa..ale nie dużą córcie chyba będziesz miała...A I córcia Olcia na pewno szybciutko wróci do domku:tak::tak:

No I kciuki mocno za reszte dzisiejszych wizyt...ja miałam dzisiaj iść Młodego zważyć, ale u mnie leje I nie chce mi się wychodzić...a jutro pewnie pojade na glukoze wiec w między czasie podskocze...a włąsnie...bo rozumiem, ze jak wypije tą glukoze to mam tam tkwic 2 h...I czy w tym czasie mogę podejsć piętro wyżej na USG?:p

No i ja jestem....

Mały zdrowy, waży około 850g i to tyle dobrego...

Szyjka się skaraca dalej... Kolejne pół centymetra mniej i postępuję rozwarcie od strony pęcherza płodowego. Mam skierowanie do szpitala i tam ją zadecydować co dalej - czy czekamy czy krążek czy szew... Tak więc Jadę zaraz do pracy bo miałam załatwić papiery do szkoły, no i dopakowuję wszystkie rzeczy do torby.

Jeszcze nie dzwoniłam czy mój szpital ma dzisiaj dyżur (bo u nas są dwa i mają dyżury na zmiane) Więc albo pojadę wieczorem albo jutro w ciągu dnia się położyć.

Maż już załatwił urlop w pracy dokońca tygodnia więc będę nieco spokojniejsza o synka...

Grudnióweczka gratuluję wizyty! :* Cieszę się że u ciebie wszytko w porządku!

Ikasia hehe a ja tak kciuki trzymałam :-D Ale na samo ważenie też by mi się jechać w deszcz nie chciałoby...

reklama
Do góry