justynaj
Fanka BB :)
Kochane, jeszcze jest wczesnie,by czuc ruchy,czy codziennie czuc ruchy. Tez duzo zalezy od polozenia dziecka i lozyska.Bo jak jest lozysko z przodu to mozesz pukac i stukac i dzidzus daleko:-) u mnie tez byly duze przerwy w kontakcie z maluchem.najpierw sie cieszylam, ze poczulam juz w 13 tygodniu, a potem jak kilka dni nie bylo kontaktu to tez nie kapowalam o co chodzi. ale regulanie u mnie zaczelo sie dopiero od tego tygodnia.a tak jak Ty Grudnioweczka jestes w 17 tygodniu to wcale nie powiedziane,ze codziennie musisz czuc;-)to jest bardzo roznie u roznych kobiet i nie ma zadnych regul na to. za wczesnie jeszcze, by sie martwic tym. Co innego,jak bys napisala np. w 25 tygodniu,ze od 5 dni np. absolutnie nic nie czulas, to bym Cie do lekarza wyslala
Ikasia u Ciebie tez jeszcze czas:-)
ja raz tak mialam po 30 tyg. bylam zabiegana bo przyjechali goscie i sie przygotowywalam 3 dni, biegalam po sklepach itp,dzidzia tak gleboko zasnela,ze jak goscie pojechali, to nagle zrozumialam,ze ja dzidziusia wogole nie czuje.pojechalam do szpitala na taki oddzial dla ciezarnych,gdzie polozne tak zaczely ruszac brzuche ze dzidzie obudzily:-) ale samej raczej nie polecam jakis kombinacji z brzuchem.
tez jak sie np. jest zajetym to nie ma czasu na zastanawianie sie nad ruchami i wtedy wydaje nam sie,ze nic sie tam nie dzieje,takze glowa spokojna dziewczyny:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
ja raz tak mialam po 30 tyg. bylam zabiegana bo przyjechali goscie i sie przygotowywalam 3 dni, biegalam po sklepach itp,dzidzia tak gleboko zasnela,ze jak goscie pojechali, to nagle zrozumialam,ze ja dzidziusia wogole nie czuje.pojechalam do szpitala na taki oddzial dla ciezarnych,gdzie polozne tak zaczely ruszac brzuche ze dzidzie obudzily:-) ale samej raczej nie polecam jakis kombinacji z brzuchem.
tez jak sie np. jest zajetym to nie ma czasu na zastanawianie sie nad ruchami i wtedy wydaje nam sie,ze nic sie tam nie dzieje,takze glowa spokojna dziewczyny:-)