reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kciuki za wizyty &&&&&
Diablica to szkoda ;*(
Pustiszi czkawka czkawka moj maly juz mial 3 razy z teh=go co czulam a luska to miala w brzuchu ciagle masakra az mi szkoda jej bylo taka lapczywa na te wody plodowe a ja wtedy ciagle slodkei jadlaam :))
Inomama cudnei ze juz jestescie cali i zdrowi )));))))!

reklama
Hehe czkawka czkawka! Mój mały już nie raz miał czkawki :tak: ale dziecko nie odczuwa jej tak jak my jako jakiejś dolegliwości. To takie ćwiczenie przepony :-)

Kaha czekamy na wieści!!!

Kaha trzymam kciuki i czekam na informacje;)

wczorajszy wieczor nie nalezal do przyjemnych...:( nie wiem czy to jakis wirus czy zjadlam cos zlego (podejrzewam,ze lody- jakos tak slodko mi sie po nich zrobilo i za jakies 30 min akcja). Wymiotowalam chyba co 15 min,juz pozniej nie mialam ani czym,ani sily wymiotowac...:( dzis na szczescie juz ok, tylko czuje sie jak na mega kacu;p
najbardziej martwie sie o dzidzie. nic nie moglo sie jej stac przez takie silne wymioty? mialyscie juz cos podobnego?

kasiu nie pomoge w kwestii wymiotów bo nie mialam ani teraz ani w pierwszej ciąży. ale tak sobie myśle ze nie powinno nic zaszkodzic dzeicku, przeciez co druga kobieta wymiotuje w ciazy i niektore bardzo silnie

ja tez chce juz tak regularnie i mocno czuc mojego syneczka

Kasia pewnie cos ci zaszkodzilo-moze wlasnie i te lody i dlatego. skoro teraz juz jest ok. Mi też tak sie zdarza.

Fifka nie , nie bolał ten kopniak Nataniela. Nie kopnął mnie z całej siły na szczęscie/ A Filip cały czas tak samo aktywny:) Na szczęscie.

U Filipka jeszcze czkawki nie czułam,. ale pamietam u Nataniela non stop:) Bardzo mial czesto, po pare razy na dzien i pozniej jako noworodek tez:)

Hej dziewczyny :)

Już jestem po :) Lekarz bardzo miły. Powiedział, że za wcześnie na połówkowe ale że sprawdzimy coś się da :) U dzidzi wszystko w porządku, wszystko na swoim miejscu:) Potwierdziła się również płeć, że jest to dziewczynka :) Dostaliśmy płytę z nagraniem z całego badania, teraz chyba codziennie będą ją oglądać :)

Dzidzia waży 250 gram :)

Następna wizyta 30 sierpień - zwykła wizyta i 9 wrzesień połówkowe - ale to wszystko już u swojej lekarki:)

Wszystkim dziewczynom trzymającym kciuki dziękuję ślicznie :*

Kasia, dobrze,ze tak przeszlo szybko, to napewno jakas niestrawnosc, bo wirusy raczej dluzej trzymaja;-)

A czkawka, moj mial raz chyba jakis tydzien temu;-)nie moglam uwierzyc,ze to juz czuje,choc dzidzi jeszcze male;-)

Inomama ale Ty dzielna jestes, teraz dopiero wszystko czytalam.ja bym sie chyba kazala pod jakiegos glupiego jasia podlaczyc albo nie wiem co,ale nie dalabym chyba rady.Medla dla Ciebie i zze 3 Oscary!!!

reklama
Do góry