reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Kciuki za wizyty &&&&&
Diablica to szkoda ;*(
Pustiszi czkawka czkawka moj maly juz mial 3 razy z teh=go co czulam a luska to miala w brzuchu ciagle masakra az mi szkoda jej bylo taka lapczywa na te wody plodowe a ja wtedy ciagle slodkei jadlaam :))
Inomama cudnei ze juz jestescie cali i zdrowi )));))))!

reklama
Hehe czkawka czkawka! Mój mały już nie raz miał czkawki :tak: ale dziecko nie odczuwa jej tak jak my jako jakiejś dolegliwości. To takie ćwiczenie przepony :-)

Kaha czekamy na wieści!!!

Kaha trzymam kciuki i czekam na informacje;)

wczorajszy wieczor nie nalezal do przyjemnych...:( nie wiem czy to jakis wirus czy zjadlam cos zlego (podejrzewam,ze lody- jakos tak slodko mi sie po nich zrobilo i za jakies 30 min akcja). Wymiotowalam chyba co 15 min,juz pozniej nie mialam ani czym,ani sily wymiotowac...:( dzis na szczescie juz ok, tylko czuje sie jak na mega kacu;p
najbardziej martwie sie o dzidzie. nic nie moglo sie jej stac przez takie silne wymioty? mialyscie juz cos podobnego?

kasiu nie pomoge w kwestii wymiotów bo nie mialam ani teraz ani w pierwszej ciąży. ale tak sobie myśle ze nie powinno nic zaszkodzic dzeicku, przeciez co druga kobieta wymiotuje w ciazy i niektore bardzo silnie

ja tez chce juz tak regularnie i mocno czuc mojego syneczka

Kasia pewnie cos ci zaszkodzilo-moze wlasnie i te lody i dlatego. skoro teraz juz jest ok. Mi też tak sie zdarza.

Fifka nie , nie bolał ten kopniak Nataniela. Nie kopnął mnie z całej siły na szczęscie/ A Filip cały czas tak samo aktywny:) Na szczęscie.

U Filipka jeszcze czkawki nie czułam,. ale pamietam u Nataniela non stop:) Bardzo mial czesto, po pare razy na dzien i pozniej jako noworodek tez:)

Hej dziewczyny :)

Już jestem po :) Lekarz bardzo miły. Powiedział, że za wcześnie na połówkowe ale że sprawdzimy coś się da :) U dzidzi wszystko w porządku, wszystko na swoim miejscu:) Potwierdziła się również płeć, że jest to dziewczynka :) Dostaliśmy płytę z nagraniem z całego badania, teraz chyba codziennie będą ją oglądać :)

Dzidzia waży 250 gram :)

Następna wizyta 30 sierpień - zwykła wizyta i 9 wrzesień połówkowe - ale to wszystko już u swojej lekarki:)

Wszystkim dziewczynom trzymającym kciuki dziękuję ślicznie :*

Kasia, dobrze,ze tak przeszlo szybko, to napewno jakas niestrawnosc, bo wirusy raczej dluzej trzymaja;-)

A czkawka, moj mial raz chyba jakis tydzien temu;-)nie moglam uwierzyc,ze to juz czuje,choc dzidzi jeszcze male;-)

Inomama ale Ty dzielna jestes, teraz dopiero wszystko czytalam.ja bym sie chyba kazala pod jakiegos glupiego jasia podlaczyc albo nie wiem co,ale nie dalabym chyba rady.Medla dla Ciebie i zze 3 Oscary!!!

reklama
Do góry