reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

A ja napiszę inaczej bo się zdenerwowałam !!!!

To nie jest SZKOŁA i lekcja biologii czy wychowanie do życia w rodzinie i pouczanie kogoś, w sprawie o której wogole nie było wzmianki!

Tylko ŻYCIE i forum na którym każda z nas ma prawo do wypowiedzi ale jeżeli chodzi o mylenie pojęć to chyba ktoś na początku samym już pomylił PAMIĄTKĘ z Jakąś DIAGNOSTYKĄ... Kropka

ide sprzatać...:baffled:

reklama
Anisen, to nie chodzi o to, że nie ufam mojej lekarce, tylko poczułam się potraktowana po macoszemu po prostu.
Zbadała mnie, zleciła kolejne badania, powiedziała, co i jak dalej itp. Gdyby cokolwiek było nie tak, to na pewno by powiedziała i więcej czasu poświęciła.
To wszystko ważne, ale... ja chciałam dziecia pooglądać! Ostatnio go widziałam na USG genetycznym - strasznie dawno, jak na rozwój takiego brzdąca i dla mnie jako matki wieki całe :happy2:
Poza tym moja lekarka jest b. dobrym ginem samym w sobie, ale nie jest specem od USG jako takiego.

Pustiszi - nie denerwuj się tak:) Każdy może mieć odmienne zdanie :)
Anisen -ja do tego drugiego zamierzam iść ze wszystkimi badaniami i kartą ciąży gdyby chciał coś zobaczyć. Często się trafia, że będą mieli odmienne zdanie na jakiś temat. Cóż życie. Jak tak się zdarzy to wtedy będę się zastanawiać. To tak samo można powiedzieć a co się stanie jak lekarz prowadzący nie zobaczy poważnego schorzenia i będę pluła sobie w brodę, że nie poszłam do innego a było to uleczalne na pewnym etapie. Różne rzeczy i przypadki mogą się zdarzyć. Ja idę podglądnąć swoje maleństwo bo się stęskniłam i chcę zobaczyć czy wszystko ok :)

Hehe macie racje ! Luuuz ... tylko ja nie lubie gdy się kogoś atakuje... Licytacje czyj lekarz lepszy... Dziecinne... A ja sie poczułam jakby któras z nas nie dbała o rozwój dziecka tylko sobie latały od lekarza do lekarza dla samego ogladania raczek i nozek... A my tylko gadałysmy o pamiatce i konsultacji z drugim lekarzem po co kogos deptać ... Ja za wrazliwa chyba jeszcze jestem ...

hihihi:p ja tez jestem wrazliwa i tez pewnie gdyby moj lekarz nie drukowal mi sam zz siebie zdjec 3D molestowalabym mojego o taka wizyte;))) a moj dzisiaj wczesniej skonczyl prace i juz wraca do domuuuuuuuu JUPIIIIIIIIII:))))

Pustiszi - to hormony :) :D

Wiadomo, że gdyby to nie była moja pierwsza ciąża albo czułabym ruchy dziecka to pewnie inaczej bym do tego podeszła. A tak to moje pierwsza, ruchów nie czuję, wizyty mam bardzo krótkie to się martwię o swoje maleństwo. Cóż taka jestem i chcę mieć pewność.

własnie o to chodzi ja sama też nie wiem jak powinnam się czuć, co czuć... dopiero się uczę i każda z nas chce dla dziecka jak najlepiej ....

na raty wyrzucam ciuchy z szafy :) idę bo mi sie wiecznosc zejdzie :)

reklama
Do góry