reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Inomama trzymam kciuki bardzo bardzo mocno za CIebie:***** dasz rade silna babka jestes:) Jak bylam w szpitalu z tą alergia to tez lezala ze mna dziewczyna w 17 tyg jej zakladali ten szew:) dasz rade :*******

Inomama, wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Ty jesteś dzielna i twarda kobita, więc na 100% dasz radę.
A my tu za ciebie wszystkie będziemy &&&, więc bez obaw.

Inomama trzymamy kciuki za spokojny zabieg i szybki powrót do domu. Pisz będziemy czekać !
Jak ja lezałam w 22 tygodniu z Kingą i już sie szwu nie dało założyć lezały ze mną dwie dziewczyny własnie na ten szew , lezały tylko 2 dni, dzień przed i dzień po i do domu i mówiły ze to tylko strasznie brzmi i wolą to niz tak jak ja ze nic sie nie dalo zrobić. No i jest w tym logika ;)
A my następna wizyta dopiero 28 sierpień ;) i USG połówkowe według mojego gina.

Inomama kciuki zaciśnięte bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&& Myślami z Tobą.

Wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale nie dałam rady wcześniej.
U nas ok, wyniki mam dobre, jedynie delikatna infekcja w siuśkach mych, mam brać urosept. Nie miałam usg więc nie wiem jak tam dzidzia. Ale szyjka długa, zamknięta, więc trzeba się cieszyć.

Też 0,5 kg na plusie od początku ciąży:tak:

Następna wizyta + usg połówkowe 9 września
to na nfz, ale chyba nie wytrzymam więc całkiem możliwe, że pójdę prywatnie ciut wcześniej:-).

Hope- dobrze,ze wszystko ok z wynikami, a z moczem tak to juz jest,ze wystarczy chwila i juz jest zly;/ i najwazniejsze,ze szyjka ok:)

ja od poczatku ciazy mam jakies 2 kg na plusie, wiec nie jest zle;) waga juz ruszyla i az tak dzidzia mnie nie "zjada" jak do tej pory:p

reklama
Hope gratuluję wizyty!! Już cię dopisałam do listy :-D

Inomama zaciskam kochana kciuki za wszystkie podpunkty!! A przede wszystkim za ciebie i toje maleństwo!! Oby szew trzymał aż do samego terminu!!!

Antinetka za ciebie też trzymam kciuki!!

Do góry