reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Inomama trzymamy kciuki za spokojny zabieg i szybki powrót do domu. Pisz będziemy czekać !
Jak ja lezałam w 22 tygodniu z Kingą i już sie szwu nie dało założyć lezały ze mną dwie dziewczyny własnie na ten szew , lezały tylko 2 dni, dzień przed i dzień po i do domu i mówiły ze to tylko strasznie brzmi i wolą to niz tak jak ja ze nic sie nie dalo zrobić. No i jest w tym logika
A my następna wizyta dopiero 28 sierpień i USG połówkowe według mojego gina.
Jak ja lezałam w 22 tygodniu z Kingą i już sie szwu nie dało założyć lezały ze mną dwie dziewczyny własnie na ten szew , lezały tylko 2 dni, dzień przed i dzień po i do domu i mówiły ze to tylko strasznie brzmi i wolą to niz tak jak ja ze nic sie nie dalo zrobić. No i jest w tym logika
A my następna wizyta dopiero 28 sierpień i USG połówkowe według mojego gina.
kasia150491
Mamusia synusia:)
inomama- my tu wszystkie, jak jedna rodzina, bedziemy kciuki trzymac i wszystko bedzie ok na 100% tylko sie za duzo nie martw bo dzidzie zestresujesz
_Hope
Fanka BB :)
Inomama kciuki zaciśnięte bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&& Myślami z Tobą.
Wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale nie dałam rady wcześniej.
U nas ok, wyniki mam dobre, jedynie delikatna infekcja w siuśkach mych, mam brać urosept. Nie miałam usg więc nie wiem jak tam dzidzia. Ale szyjka długa, zamknięta, więc trzeba się cieszyć.
Też 0,5 kg na plusie od początku ciąży
Następna wizyta + usg połówkowe 9 września to na nfz, ale chyba nie wytrzymam więc całkiem możliwe, że pójdę prywatnie ciut wcześniej:-).
Wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale nie dałam rady wcześniej.
U nas ok, wyniki mam dobre, jedynie delikatna infekcja w siuśkach mych, mam brać urosept. Nie miałam usg więc nie wiem jak tam dzidzia. Ale szyjka długa, zamknięta, więc trzeba się cieszyć.
Też 0,5 kg na plusie od początku ciąży
Następna wizyta + usg połówkowe 9 września to na nfz, ale chyba nie wytrzymam więc całkiem możliwe, że pójdę prywatnie ciut wcześniej:-).
kasia150491
Mamusia synusia:)
Hope- dobrze,ze wszystko ok z wynikami, a z moczem tak to juz jest,ze wystarczy chwila i juz jest zly;/ i najwazniejsze,ze szyjka ok
ja od poczatku ciazy mam jakies 2 kg na plusie, wiec nie jest zle waga juz ruszyla i az tak dzidzia mnie nie "zjada" jak do tej pory
ja od poczatku ciazy mam jakies 2 kg na plusie, wiec nie jest zle waga juz ruszyla i az tak dzidzia mnie nie "zjada" jak do tej pory
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hope gratuluję wizyty!! Już cię dopisałam do listy
Inomama zaciskam kochana kciuki za wszystkie podpunkty!! A przede wszystkim za ciebie i toje maleństwo!! Oby szew trzymał aż do samego terminu!!!
Antinetka za ciebie też trzymam kciuki!!
Inomama zaciskam kochana kciuki za wszystkie podpunkty!! A przede wszystkim za ciebie i toje maleństwo!! Oby szew trzymał aż do samego terminu!!!
Antinetka za ciebie też trzymam kciuki!!