reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Inomama trzymam kciuki bardzo bardzo mocno za CIebie:***** dasz rade silna babka jestes:) Jak bylam w szpitalu z tą alergia to tez lezala ze mna dziewczyna w 17 tyg jej zakladali ten szew:) dasz rade :*******

Inomama, wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Ty jesteś dzielna i twarda kobita, więc na 100% dasz radę.
A my tu za ciebie wszystkie będziemy &&&, więc bez obaw.

Inomama trzymamy kciuki za spokojny zabieg i szybki powrót do domu. Pisz będziemy czekać !
Jak ja lezałam w 22 tygodniu z Kingą i już sie szwu nie dało założyć lezały ze mną dwie dziewczyny własnie na ten szew , lezały tylko 2 dni, dzień przed i dzień po i do domu i mówiły ze to tylko strasznie brzmi i wolą to niz tak jak ja ze nic sie nie dalo zrobić. No i jest w tym logika ;)
A my następna wizyta dopiero 28 sierpień ;) i USG połówkowe według mojego gina.

Inomama kciuki zaciśnięte bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&& Myślami z Tobą.

Wybaczcie, że dopiero dzisiaj, ale nie dałam rady wcześniej.
U nas ok, wyniki mam dobre, jedynie delikatna infekcja w siuśkach mych, mam brać urosept. Nie miałam usg więc nie wiem jak tam dzidzia. Ale szyjka długa, zamknięta, więc trzeba się cieszyć.

Też 0,5 kg na plusie od początku ciąży:tak:

Następna wizyta + usg połówkowe 9 września
to na nfz, ale chyba nie wytrzymam więc całkiem możliwe, że pójdę prywatnie ciut wcześniej:-).

Hope- dobrze,ze wszystko ok z wynikami, a z moczem tak to juz jest,ze wystarczy chwila i juz jest zly;/ i najwazniejsze,ze szyjka ok:)

ja od poczatku ciazy mam jakies 2 kg na plusie, wiec nie jest zle;) waga juz ruszyla i az tak dzidzia mnie nie "zjada" jak do tej pory:p

reklama
Hope gratuluję wizyty!! Już cię dopisałam do listy :-D

Inomama zaciskam kochana kciuki za wszystkie podpunkty!! A przede wszystkim za ciebie i toje maleństwo!! Oby szew trzymał aż do samego terminu!!!

Antinetka za ciebie też trzymam kciuki!!

Do góry