reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Sylka gratuluje syneczka :) Jej jak duzo chłopców , w szoku jestem !

Fifka bidulko Ty! Kurujcie sie kochana:)
Co do tych próbek , gazetek itp to Natanielem dostałam juz na położnictwie. Jak mały byl na swiecie dostalam chyba 2 pudła. A teraz na pierwszej wizycie położna dała mi ulotkę i kilka gazet i na tej ulotce było ze właśnie w polowie ciazy dostanę rozne probki i tą wlasnie butelke avent(kocham te butelki) moze na kolejnej wizycie tez dostane:))))

Blue a co Ty wróżyłaś Sylce?

no ja juz po wizycie...maluszek byl uparciuch I się mało ruszał...kucał sobie znowu:p więc płci nie znamy dalej...tzn są rpzypuszczenia przez brata wereynarza, ale nie jest potwierdzone przez ginke...wiec dalej w zawieszeniu czekamy...
Ale dzidziuś zdrowy, waży 190g, jest równo 17 tydzien I 0 dni, serduszko bije 150/min, wszytskie kosteczki, raczki, nozki na miejscu...kolejna wizyta 27 sierpnia--proszę o wpisanie na listę..:):)
poki co wstrzymuje sie z ubrankami...:p

Ikasia cieszę sie ze wizyta udana i z maluszkiem wszystko ok. Szkoda trochę ,ze nie potierdzila ginka płci . Ale do kolejnej wizyty szybko zleci:)

gratuluje dziewczyny udanych wizyt i zazdroszczę syneczka:)
fifka- lecz sie kobieto,bo z oskrzelami nie ma zartów...szczegolnie w ciazy.
pozdrawiam mamusie;)

Ikasiu zapisana jesteś już na liście :-) Kurczę szkoda ze maluch taki wstydliwy... ale w sumie to może właśnie dziewczyneczkę oznaczać :-D

Czekamy jeszcze na wieści od Hope!

Blanka ja też w szpitalu dostałam dwa pudła :-) Ale też i inne podarunki w szkole rodzenia! Sporo tego było...

Umówiłyśmy się z Vingą tak ze wpisujemy dane na listę na zmianę -która co wyłapie :tak: Już od jakiegoś czasu tak to działa. Wiadomo, czasem ja coś przeoczę, czasem ona... czasem ona ma zmałym roboty po pachy czasem ja... więc taka solidarność :-D

reklama
Sylka gratuluje! Ale my jestesmy udane z tymi styczniowymi chlopakami no same sisiorki:-D

Ikasia gratulacje udanej wizyty, szkoda,ze nie pokazala, ale tez tak sobie mysle,ze pewnie coreczka, bo sisiolka to z kazdego profilu widac, a tym bardziej w tym tygodniu co ty jestes;-)
ale wiesz co z ta waga to mnie zalamalas, ja dzis wchodze na wage, a tam 6 kg do przodu... Ale w pierwszej ciazy tylko 12 na plusie mialam na koncu ciazy i po 2 miesiacach juz wage z przed ciazy. a przez to,ze tyle nie wymiotowalam tym razem, to sobie ladnie tyje.a ostatnio jeszcze bardzo na slodkie moj synus ma ochote....co to bedzie:szok:

Do góry