reklama
Sylka gratuluje syneczka Jej jak duzo chłopców , w szoku jestem !
Fifka bidulko Ty! Kurujcie sie kochana
Co do tych próbek , gazetek itp to Natanielem dostałam juz na położnictwie. Jak mały byl na swiecie dostalam chyba 2 pudła. A teraz na pierwszej wizycie położna dała mi ulotkę i kilka gazet i na tej ulotce było ze właśnie w polowie ciazy dostanę rozne probki i tą wlasnie butelke avent(kocham te butelki) moze na kolejnej wizycie tez dostane)))
Blue a co Ty wróżyłaś Sylce?
Fifka bidulko Ty! Kurujcie sie kochana
Co do tych próbek , gazetek itp to Natanielem dostałam juz na położnictwie. Jak mały byl na swiecie dostalam chyba 2 pudła. A teraz na pierwszej wizycie położna dała mi ulotkę i kilka gazet i na tej ulotce było ze właśnie w polowie ciazy dostanę rozne probki i tą wlasnie butelke avent(kocham te butelki) moze na kolejnej wizycie tez dostane)))
Blue a co Ty wróżyłaś Sylce?
lkasia
Fanka BB :)
no ja juz po wizycie...maluszek byl uparciuch I się mało ruszał...kucał sobie znowu więc płci nie znamy dalej...tzn są rpzypuszczenia przez brata wereynarza, ale nie jest potwierdzone przez ginke...wiec dalej w zawieszeniu czekamy...
Ale dzidziuś zdrowy, waży 190g, jest równo 17 tydzien I 0 dni, serduszko bije 150/min, wszytskie kosteczki, raczki, nozki na miejscu...kolejna wizyta 27 sierpnia--proszę o wpisanie na listę..
poki co wstrzymuje sie z ubrankami...
Ale dzidziuś zdrowy, waży 190g, jest równo 17 tydzien I 0 dni, serduszko bije 150/min, wszytskie kosteczki, raczki, nozki na miejscu...kolejna wizyta 27 sierpnia--proszę o wpisanie na listę..
poki co wstrzymuje sie z ubrankami...
kasia150491
Mamusia synusia:)
gratuluje dziewczyny udanych wizyt i zazdroszczę syneczka
fifka- lecz sie kobieto,bo z oskrzelami nie ma zartów...szczegolnie w ciazy.
pozdrawiam mamusie
fifka- lecz sie kobieto,bo z oskrzelami nie ma zartów...szczegolnie w ciazy.
pozdrawiam mamusie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ikasiu zapisana jesteś już na liście :-) Kurczę szkoda ze maluch taki wstydliwy... ale w sumie to może właśnie dziewczyneczkę oznaczać
Czekamy jeszcze na wieści od Hope!
Blanka ja też w szpitalu dostałam dwa pudła :-) Ale też i inne podarunki w szkole rodzenia! Sporo tego było...
Czekamy jeszcze na wieści od Hope!
Blanka ja też w szpitalu dostałam dwa pudła :-) Ale też i inne podarunki w szkole rodzenia! Sporo tego było...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Umówiłyśmy się z Vingą tak ze wpisujemy dane na listę na zmianę -która co wyłapie Już od jakiegoś czasu tak to działa. Wiadomo, czasem ja coś przeoczę, czasem ona... czasem ona ma zmałym roboty po pachy czasem ja... więc taka solidarność
reklama
justynaj
Fanka BB :)
Sylka gratuluje! Ale my jestesmy udane z tymi styczniowymi chlopakami no same sisiorki
Ikasia gratulacje udanej wizyty, szkoda,ze nie pokazala, ale tez tak sobie mysle,ze pewnie coreczka, bo sisiolka to z kazdego profilu widac, a tym bardziej w tym tygodniu co ty jestes;-)
ale wiesz co z ta waga to mnie zalamalas, ja dzis wchodze na wage, a tam 6 kg do przodu... Ale w pierwszej ciazy tylko 12 na plusie mialam na koncu ciazy i po 2 miesiacach juz wage z przed ciazy. a przez to,ze tyle nie wymiotowalam tym razem, to sobie ladnie tyje.a ostatnio jeszcze bardzo na slodkie moj synus ma ochote....co to bedzie
Ikasia gratulacje udanej wizyty, szkoda,ze nie pokazala, ale tez tak sobie mysle,ze pewnie coreczka, bo sisiolka to z kazdego profilu widac, a tym bardziej w tym tygodniu co ty jestes;-)
ale wiesz co z ta waga to mnie zalamalas, ja dzis wchodze na wage, a tam 6 kg do przodu... Ale w pierwszej ciazy tylko 12 na plusie mialam na koncu ciazy i po 2 miesiacach juz wage z przed ciazy. a przez to,ze tyle nie wymiotowalam tym razem, to sobie ladnie tyje.a ostatnio jeszcze bardzo na slodkie moj synus ma ochote....co to bedzie