reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka ale pech ze usg nie dzialalo.
fajnie ze zaraz znowu masz usg I potem jezzcze jedno. Jak jak nie bede leciala do pl to teraz 28 to bedzie moje ostatnie usg :/:/
Ale mam nadzieje ze sie dowiem juz na 100% kto tam siedzi.
Jakbym miala po ruchach patrzec I innych objawach ciazowych to dziewczynka hahaha.

reklama
Sylka - spóźnione życzenia dla Cię!

Fifka - cudne Twe dziecię z tym kopaniem, ma powera:) a te prezenty to wszystkim tak dają czy o co chodzi?

i czekamy na same pozytywne dziś wieści:)

dziekuje za zyczonka:-)

a wiec tak w jednym wielkim skrocie chlopak na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. juz sie oswoilam z ta mysla bo tak przeczuwalam, marzenia o dziewczynce trzeba odlozyc na kolejny raz. Mozecie dopisac go do styczniowej druzyny pilkarskiej..juz chyba bedzie na lawce rezerwowej bo nie ma miejsc;-)

Sylkaaaa mimo ze marzyłas o dziewczynce wielkie gratulacje chłopa:)))!!! Najwazniejsze ze wszystko ok:) a prezent tak czy siak jest, bo pokazał Ci co tam ma;)) gratuluje jeszcze raz synusia;))

Gratulacje Sylka!!!! Dokladnie, najwazniejsze ze wszystko ok :) A na dziewuszke jeszcze przyjdzie czas :) Synki przeciez tez sa fajne :))))

Hej ja jeszcze raz witam się po wizycie - tym razem u rodzinnej lekarz bo pojechałam sprawdzić ten kaszel małego. Coś mnie tkneło i poprosiłam pielęgniarkę o wyjęcie mojej karty bo i ja coś kaszle i ciężko mi się oddycha. Wyszło ze mam dość ostre zapalenie oskrzeli :-( Dostałam antybiotyk (aż cholera jasna...) no i mam się pokazać jak go skończę... a mały... mały w porządku. Najprawdopodobniej ma to samo ale jego organizm super sobie z tym radzi i być może bez leków się obejdzie - daje tylko wyksztuśny syrop. No i też do obserwacji jak coś.

Inomama każdej ciężarnej dają. Ja z Konradem w ciąży też dostałam tyle ze w szkole rodzenia. Mamy szczęście bo położna która pracuję w tej przychodni pracuję też wtej szkole i przynosi te paczki tym mamom które do szkoły rodzenia nie chodzą (ja w pierwszej chodziłam, a teraz już nie bo sensu nie wiedzę) Ale z tych paczek to w sumie ta butelka fajna... a tak to próbki...

Sylka
GRATULUJĘ CHŁOPAKA!! Haha patrzę że faktycznie u nas na wątku chłopaki rządzą jak nic!

Ikasia czekamy na wieści!!! :-D

Sylka gratulacje chłopaczka,ja tez nastawiałam się na dziewczynkę a już go kocham ponad zycie:-)

Gratki wszystkim ,które poznał płeć i tym co się nie udało też bo najważniejsze zdrówko naszych biedroneczek:-)

reklama
Do góry