reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka ale pech ze usg nie dzialalo.
fajnie ze zaraz znowu masz usg I potem jezzcze jedno. Jak jak nie bede leciala do pl to teraz 28 to bedzie moje ostatnie usg :/:/
Ale mam nadzieje ze sie dowiem juz na 100% kto tam siedzi.
Jakbym miala po ruchach patrzec I innych objawach ciazowych to dziewczynka hahaha.

reklama
Sylka - spóźnione życzenia dla Cię!

Fifka - cudne Twe dziecię z tym kopaniem, ma powera:) a te prezenty to wszystkim tak dają czy o co chodzi?

i czekamy na same pozytywne dziś wieści:)

dziekuje za zyczonka:-)

a wiec tak w jednym wielkim skrocie chlopak na 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. juz sie oswoilam z ta mysla bo tak przeczuwalam, marzenia o dziewczynce trzeba odlozyc na kolejny raz. Mozecie dopisac go do styczniowej druzyny pilkarskiej..juz chyba bedzie na lawce rezerwowej bo nie ma miejsc;-)

Sylkaaaa mimo ze marzyłas o dziewczynce wielkie gratulacje chłopa:)))!!! Najwazniejsze ze wszystko ok:) a prezent tak czy siak jest, bo pokazał Ci co tam ma;)) gratuluje jeszcze raz synusia;))

Gratulacje Sylka!!!! Dokladnie, najwazniejsze ze wszystko ok :) A na dziewuszke jeszcze przyjdzie czas :) Synki przeciez tez sa fajne :))))

Hej ja jeszcze raz witam się po wizycie - tym razem u rodzinnej lekarz bo pojechałam sprawdzić ten kaszel małego. Coś mnie tkneło i poprosiłam pielęgniarkę o wyjęcie mojej karty bo i ja coś kaszle i ciężko mi się oddycha. Wyszło ze mam dość ostre zapalenie oskrzeli :-( Dostałam antybiotyk (aż cholera jasna...) no i mam się pokazać jak go skończę... a mały... mały w porządku. Najprawdopodobniej ma to samo ale jego organizm super sobie z tym radzi i być może bez leków się obejdzie - daje tylko wyksztuśny syrop. No i też do obserwacji jak coś.

Inomama każdej ciężarnej dają. Ja z Konradem w ciąży też dostałam tyle ze w szkole rodzenia. Mamy szczęście bo położna która pracuję w tej przychodni pracuję też wtej szkole i przynosi te paczki tym mamom które do szkoły rodzenia nie chodzą (ja w pierwszej chodziłam, a teraz już nie bo sensu nie wiedzę) Ale z tych paczek to w sumie ta butelka fajna... a tak to próbki...

Sylka
GRATULUJĘ CHŁOPAKA!! Haha patrzę że faktycznie u nas na wątku chłopaki rządzą jak nic!

Ikasia czekamy na wieści!!! :-D

Sylka gratulacje chłopaczka,ja tez nastawiałam się na dziewczynkę a już go kocham ponad zycie:-)

Gratki wszystkim ,które poznał płeć i tym co się nie udało też bo najważniejsze zdrówko naszych biedroneczek:-)

reklama
Do góry