reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dona, Hope-dajcie znać jak poszło.
Jagus-ja mam już umówione rwanie ósemki na 26.08 i jest to moje pierwsze rwanie w życiu więc trzęsę portkami.
Co do zabiegów dentystycznych ogólnie-to wykonuje się je w drugim trymestrze i znieczulenie szybkie dają żeby dzidzi nie zaszkodzić. Różni się tym, że jak wychodzisz od dentysty, to już nie czujesz że było znieczulenie.
W poprzedniej ciąży dwa zęby plombowałam i było OK.

Jaguś co do zebów to nie pomogę bo 8 nie mam bo gowniara jeszcze jestem hehh:-) a tak to mi tylko dziasła krwawiły i musiałam delikatnie myć ;-)

blue, ja też nie mam 8 hehe a 24 lata prawie na karku. i mam nadzieję, że już nie urosną bo podobno dużo z nimi problemów

reklama
Do góry