reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

tak, ja dziś wizytowałam i tak: ktg luz, serduszko luz, skurcze są, ale nie porodowe...
a Mała waży 3200....
jutro kolejna wizyta, tym razem u mojego gina i sie dowiem moze ile mam rozwarcia?

reklama
Inomama - super, że wszystko ok!
Ja też już nie mogę się doczekać środy, czy aby już jakieś rozwarcie się pojawiło :)

Inomama... wiem. Przeraża mnie to :d a najlepsze jest to, że z dziećmi pracowałam ponad 15 lat... a jak mam mieć swoje to aż mnie dygoce hihi.

Dziewczyny, która ze mną rodzi? no weźcie mnie samej nie zostawiajcie :D

Dobrze, że zaczęłyście o tych torbach... zapomniałam sztućce zapakować :) ale już się poprawiłam. Ja mam dwie mniejsze torby dla siebie (koszule, ręczniki, kapcie, szlafrok, papier toaletowy, chusteczki, podkłady, wkladki, ładowarka i inne pierdółki w wersji mini jak np szampon czy żel biały jeleń - doskonały do mycia brzucha po cc) i jedną większą torbę dla Oliwki.
No i z racji tego, że po szpitalu jedziemy do moich rodziców to już zapakowałam torbę dla Oliwki i dla siebie :) Boshe, ale tego jest. Masakra :D

A mi właśnie brat dostarczył 2 pudła ciuszków dla Oliwki po córce brata żony... kiedy Oliwka to wszystko założy ja sie pytam???? no masakra... Już chyba nie będę musiała nic a nic kupować dla małej przez najbliższe 2 lata....

Inomama, gratulacje dla Laurencji twojej i oby tak dalej panienka trzymała poziom ;)
Salli, jak sobie pomyślę, że ja AŻ TYDZIEŃ po tobie, to mnie szlag jasny strzela... ale cóż, Leniwiec mój raczej się nie spieszy, chociaż patrząc pewne okoliczności, to chyba lepiej, bo by ojca swego zastała w głębokiej doopie :/
Fajnego masz brata, przynajmniej zaoszczędzisz i będziesz mogła na inne rzeczy wydawać kasiorkę :)

salli moze razem bedziemy rodzic ;) mam takiego stracha jechac tam do szpitala ehhh ... z jednej strony sie ciesze bo moze dowiem sie czegosc ''nowego'' no ale z drugiej to sie boje :sorry: czy wgl mnie tam przyjma :p

Ja mam stracha przed jutrzejsza wizytą...rano ktg, potem wizyta u ginki....a nie wiem czemu ale mam rpzeczuci ze Tymek pojawi sie na świecie w tym tygodniu.....:szok:bardzoooo bym juz chciala tego, bo sie juz bardzo mecze...ale z drugiej...jestem przerażona?:p

Gratulacje wizyt ja ma wizyte w środę,3 tygodnie temu smialam się ,że pewnie nie dotrwam do wizyty a tu co?pewnie jeszcze się zalapie.
Salli jest tych toreb faktycznie ad środu juz nie daleko,będzie dobrze :tak:choć stresik każdej z nas towarzyszy .

reklama
Do góry