reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Inomama, Leningrad mi systematycznie żebra obtłukuje od parunastu minut, a czasami jak przysunie w pęcherz, to aż mnie zatyka... Niby też nie ma miejsca za wiele, ale jak coś, to tłucze jak mały bokser. A ja myślałam, że dziewczynki są subtelniejsze... ;)

salli po prostu twój post do Kajtka zabrzmiał jakby się miało jej nie udać, ale rozumiem że chciałaś przekazać tylko swoje doświadczenia
także sorry kochana ja nie chciałam Cię atakować. Mam nadzieję że się nie gniewasz;-) i że Wam obu w tym szpitalu pójdzie świetnie.
Może się spotkacie na miejscu.

Spoko Cleo :) Ja tylko Martynie chciałam przekazać jak jest w szpitalu do którego się wybiera, a wiem, że jest trudno (ja aż się poryczałam jak mnie odwalili z cc mimo takiego problemu neurologicznego który nie pozwala na sn, bo jakie trzecie wyjście?) I nie, nie poczułam się atakowana i się nie gniewam :) Kobito, ja? :D

Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Widzę że już wszystkie mamy dosyć. każda by już chciała tulić malucha.
Oj jak świetnie Was rozumiem:)

A ja oficjalnie I aż do odwołania a więc do pordu mam CIĄŻOWEGO FOCHA....nie będę opisywać wszystkich swoich dolegliwości I tgo jak bardzo zle się czuje, bo chyba wszytskie tu już mamy rózne dolegliwości....ja tak dyskretnie liczę na to, ze we wtorek na ktg będą skurcze a potem n wizycie szyjka sie okaze miękka i ze bedzie rozwarcie i usłysze ze CC będzie przyspieszone:p:p

reklama
Do góry