reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Kurcze, ależ Wam zazdrosszcze tych wizyt...ze macie je przed sobą...ja dopiero bylam u ginki we wtorek a już znowu chcialabym iść i zobaczyć mojego Maluszka....a tu jeszcze 10 dni:p a jak sobie pomysle ze kolejne wiyzty będą np co miesiac a nie jak teraz co dwa tygodnie to sie zastanawiam jak to wytrzymam:p cale szczęśćie brat jest weterynarzem i ma u siebie USG wiec jak bardzo się będę niecierpliwić to pojdę do niego i mi zroi focie:p:-D:-D:-D

Anbas-&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze, myślę o Tobie.

Dziewczyny z góry przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale to przez ten mój przedpotopowy komputer, który raz działa a raz nie. Staram się czytać Was regularnie. Gratuluję wszystkim udaych wizyt. Jesteście dzielne Kochane. Moja wizyta i USG dopiero za 17 dni, ale we wtorek jadę na pobranie krwi w kierunku testu PAPP-A.

Macie już takie duże dzieciaczki-kiedy te czas leci. Ja chyba nie doczekam tego 08.07.

ja mam jutro USG:) i jakoś nie mogę się doczekać:-D
panna: gratuluję dobrych wieści z badania!;-)

co do płci to ja w 11-12 tc. nie brałabym tego w ogóle pod uwagę co mówią podczas USG, bo to jak wróżenie trochę z kart - może się spełnić, albo wcale:-p

po wizycie
serducho jest :)

5 tydzień 4 dni (podobno)
za dwa tygodnie kolejna wizyta

co mnie zdziwiło zlecenia na badania nie dała bo stwierdziła, że musi być 8 tydzień:szok:

reklama
hej dziewczęta ;)
mam z usg wyznaczony termin porodu na styczeń 2014- dlatego do Was zawracam się z zapytaniem ;) Pewnie obecnie albo już miałyście, albo będziecie przed usg genetycznym. Czy któraś z Was poza nim będzie robiła dodatkowo test pappa?

Do góry