reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

anbas ona podała wiek płodu a suwaczek pokazuje od dnia miesiączki,
licząc od owulacji jest tydzień i 1 dzień różnicy ale może byc po prostu malutki( tak sobie tłumaczę)

reklama
tak się wtrące chwilowo bo weszłam na Wasz miesiąc z powodu mojej siostry,która ma termin na styczeń... patrze a tu emily i fifka z mojego lutego 2012... gratki wielkie dziewczyny i powodzenia z dwójką maluchów ;-)

hej, wczoraj byłam u lekarza i po usg powinnam was opuścić bo termin mam na 3 lutego:) widziałam serduszko i w ogóle wszstko co trzeba:)

hej, wczoraj byłam u lekarza i po usg powinnam was opuścić bo termin mam na 3 lutego:) widziałam serduszko i w ogóle wszstko co trzeba:)
lenka nie opuszczaj nas bo ten termin moze sie zmienic co usg. mój termin juz 3 krotnie był zmieniamy chociaz lekaraka poweidziala ze bedziemy sie trzyzmaly tego co wyszlo na 1 usg. ostatnio wyszlo mi na 6 stycznia a ze bede miala prawie na 100
% cesarke wiec powinnam przeniesc sie do grudniówek bo cesarke robi sie najczesciej 2 tygodnie przed terminem, ale nie przenosze sie bo juz tutaj sie zadomowiłąm:)

ale lekarz ci powiedział, że taki masz termin? bo wiesz, termin na usg ciągle się zmienia. ja z Natem miałam prawie 2 tygodnie niezgodności, po prostu był większy ;) teraz już 2 dni jest różnicy, ciekawe jak później będzie

hej,
tak - lekarz powiedział, że taki termin się mniej więcej zgadza - chociaż ja liczyłam bardziej 31 stycznia:D
miałam monitoring cyklu(zresztą u tego lekarza) i wiem co do dwóch dni kiedy doszło do zapłodnienia:)) bo z miesiączki to wychodzi 25 stycznia, ale wiemy że to przekłamanie bo mam dłuższe cykle:)

Jestem taka szczęśliwa, jakoś lepiej mi jak już zobaczyłam serduszko i usłyszałam, że wszystko dobrze:)
Kolejny raz mam przyjść na USG za 4 tygodnie:)

reklama
Hej!
Dzidzia ma się dobrze. Z pomiarów bejbik wychodzi 8t.5d. i ma 19,2 mm, serduszko pięknie bije i szybciutko 160 na minutę i na razie jest wszystko w jak najlepszym porządku.

Następne USG z przezierności za 4 tygodnie:)

Moje drugie szczęście:

Do góry