reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

anbas ona podała wiek płodu a suwaczek pokazuje od dnia miesiączki,
licząc od owulacji jest tydzień i 1 dzień różnicy ale może byc po prostu malutki( tak sobie tłumaczę)

reklama
tak się wtrące chwilowo bo weszłam na Wasz miesiąc z powodu mojej siostry,która ma termin na styczeń... patrze a tu emily i fifka z mojego lutego 2012... gratki wielkie dziewczyny i powodzenia z dwójką maluchów ;-)

hej, wczoraj byłam u lekarza i po usg powinnam was opuścić bo termin mam na 3 lutego:) widziałam serduszko i w ogóle wszstko co trzeba:)

hej, wczoraj byłam u lekarza i po usg powinnam was opuścić bo termin mam na 3 lutego:) widziałam serduszko i w ogóle wszstko co trzeba:)
lenka nie opuszczaj nas bo ten termin moze sie zmienic co usg. mój termin juz 3 krotnie był zmieniamy chociaz lekaraka poweidziala ze bedziemy sie trzyzmaly tego co wyszlo na 1 usg. ostatnio wyszlo mi na 6 stycznia a ze bede miala prawie na 100
% cesarke wiec powinnam przeniesc sie do grudniówek bo cesarke robi sie najczesciej 2 tygodnie przed terminem, ale nie przenosze sie bo juz tutaj sie zadomowiłąm:)

ale lekarz ci powiedział, że taki masz termin? bo wiesz, termin na usg ciągle się zmienia. ja z Natem miałam prawie 2 tygodnie niezgodności, po prostu był większy ;) teraz już 2 dni jest różnicy, ciekawe jak później będzie

hej,
tak - lekarz powiedział, że taki termin się mniej więcej zgadza - chociaż ja liczyłam bardziej 31 stycznia:D
miałam monitoring cyklu(zresztą u tego lekarza) i wiem co do dwóch dni kiedy doszło do zapłodnienia:)) bo z miesiączki to wychodzi 25 stycznia, ale wiemy że to przekłamanie bo mam dłuższe cykle:)

Jestem taka szczęśliwa, jakoś lepiej mi jak już zobaczyłam serduszko i usłyszałam, że wszystko dobrze:)
Kolejny raz mam przyjść na USG za 4 tygodnie:)

reklama
Hej!
Dzidzia ma się dobrze. Z pomiarów bejbik wychodzi 8t.5d. i ma 19,2 mm, serduszko pięknie bije i szybciutko 160 na minutę i na razie jest wszystko w jak najlepszym porządku.

Następne USG z przezierności za 4 tygodnie:)

Moje drugie szczęście:

Do góry