reklama
grudnióweczka111
Fanka BB :)
ESS-ja zamierzam zrobić test PAPP-A. Czy mogę w czymś pomóc?
tynka27
tak się wtrące chwilowo bo weszłam na Wasz miesiąc z powodu mojej siostry,która ma termin na styczeń... patrze a tu emily i fifka z mojego lutego 2012... gratki wielkie dziewczyny i powodzenia z dwójką maluchów ;-)
dona_76
lenka nie opuszczaj nas bo ten termin moze sie zmienic co usg. mój termin juz 3 krotnie był zmieniamy chociaz lekaraka poweidziala ze bedziemy sie trzyzmaly tego co wyszlo na 1 usg. ostatnio wyszlo mi na 6 stycznia a ze bede miala prawie na 100hej, wczoraj byłam u lekarza i po usg powinnam was opuścić bo termin mam na 3 lutego widziałam serduszko i w ogóle wszstko co trzeba
% cesarke wiec powinnam przeniesc sie do grudniówek bo cesarke robi sie najczesciej 2 tygodnie przed terminem, ale nie przenosze sie bo juz tutaj sie zadomowiłąm
vinga89
mamusia syneczków
hej, wczoraj byłam u lekarza i po usg powinnam was opuścić bo termin mam na 3 lutego widziałam serduszko i w ogóle wszstko co trzeba
ale lekarz ci powiedział, że taki masz termin? bo wiesz, termin na usg ciągle się zmienia. ja z Natem miałam prawie 2 tygodnie niezgodności, po prostu był większy teraz już 2 dni jest różnicy, ciekawe jak później będzie
panna.nikt
Anbas i Agagsm się nie odezwały po wizytach?
vinga89
mamusia syneczków
jeszcze nie
hej,
tak - lekarz powiedział, że taki termin się mniej więcej zgadza - chociaż ja liczyłam bardziej 31 stycznia
miałam monitoring cyklu(zresztą u tego lekarza) i wiem co do dwóch dni kiedy doszło do zapłodnienia) bo z miesiączki to wychodzi 25 stycznia, ale wiemy że to przekłamanie bo mam dłuższe cykle
Jestem taka szczęśliwa, jakoś lepiej mi jak już zobaczyłam serduszko i usłyszałam, że wszystko dobrze
Kolejny raz mam przyjść na USG za 4 tygodnie
tak - lekarz powiedział, że taki termin się mniej więcej zgadza - chociaż ja liczyłam bardziej 31 stycznia
miałam monitoring cyklu(zresztą u tego lekarza) i wiem co do dwóch dni kiedy doszło do zapłodnienia) bo z miesiączki to wychodzi 25 stycznia, ale wiemy że to przekłamanie bo mam dłuższe cykle
Jestem taka szczęśliwa, jakoś lepiej mi jak już zobaczyłam serduszko i usłyszałam, że wszystko dobrze
Kolejny raz mam przyjść na USG za 4 tygodnie
reklama
G
gość 574
Gość