reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Inomama szok !!!! Tam uważaj na siebie !!!! Mógł jeszcze z tydzien poczekać ten Twój doktor kinder :)

anisen to ija z Tobą skacze ze szczęścia :) gratulacje super wieści przynosisz :) a ile waży maluszek ??? Ach wazne ze serduszko zdrowiutkie!!!!!! No i oby do sylwestra hehe

Inomama jej rozwarcie?:szok: dobrze że szwy zdjął "znienacka" przynajmniej się nie stresowałaś wcześniej...to teraz tylko nogi zaciskaj!

Anisen super że już nic nie widać:-) aj tam wytrzymasz do stycznia-zobaczysz:tak:

Mały waży według takiego maega wypasionego USG 3100 :)

Raczej do 6 stycznie cięzko będzie dotrwać bo szyjki prawie nie ma a to co jest jest wyprostowane i malec całem cięzerem ją skraca sam. wiec im większe będzie dziecko tym mocnej naciska i szybciej robi rozwarcie. Dlatego wyrokujemy że za długo to ja już nie pochodzę. Ale mały dostał sterydy i w razie co jest bezpieczny :)

Odebrałam GBS ujemy :)

Anisen 3100 sporo naprawde :) ale w święta moze nich jeszcze posiedzi :) a potem to juz jak sobie życzysz :) albo dzidzia życzy raczej :) Julia moja ważyła 3310 w 40 tyg az ciekawa jestem ile Oliwcia będzie ważyć :)

Kaczuszka - ja od początku ciąży biorę coś ale duphaston - ichni odpowiednik - ultrageston i kazał cały czas i nie zmiejszać dawki!

Anbas - ja też niby w szoku, ale ostatnio czułam wyrażnie małe skurcze, no i ciągniecie za ten szew, także ciesze się bardzo, że mam to już zdjęte!

Cleopatra - no od razu wziął i zdjął, zreszta ja po jego minie od początku badania widziałam, że coś nie teges...tylko sobie po rękawiczki poszedł, nożyczki takie duuuuże i powyginane, blokade na cipuche założę i ałacia krótkie i voila! a zaczełam wczoraj 35 tydz

Anisen - to bardzoooooooo dobra wiadomość!!! super!

DIABLICA ja ost wizyte mialam w 37 tyg (36t i 5dni) i juz nie bede miala. Teraz ewentulanie IP
ANISEN super, ze z maluszkiem wszystko wporzadku. To najlepsza wiadomosc

DZIEWCZYNY a ten GBS to co to dokladnie jest? ile za to placicie i ile czekacie na wynik?

reklama
Do góry