reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja w ciagu pol godziny chyba z 60 ruchow naliczylam, ale to sie nie da, bo sie rozkojarzam, zamysle, ktos zadzowni a on sie wierci i zapominam liczyc dalej.

reklama
wlasnie wrocilam od gina i znienacka zdjal mi szew, bez zapowiedzenia, bo rozwarcie na 1 cm!
i skurcze są!
i powiedział, że teraz to już nie wiadomo kiedy puści....
i zauważalnie bardzo brzuch opuścił się mi, po przecięciu szwów tych!

i dostałam mega podpiździorę od pępka do kręgosługa, bo mam krwawić podobno...trochę się zaczęłam peniać....jutro ktg, a następna wizyta 26.12

Siva - gdybyś chciała się wygadać, to wiesz...ciesze się, ze z Małą bosko!

Anbas - no to szykuj się kochanieńka:) ważne, ze już możesz i że dziecię ok!

Ostatnia edycja:
Jaaaa pierdziu...tos mnie zaskoczyla tymi nowinami inomama :) Rozwarcie?!! szwy zdjete? Matulu kochana :) Grunt ze wszystko ok:)
Ja sie jakos nie nastawiam ze to u mnie sie szybko zacznie...Mnie to sie wydaje ze oni mnie tak strasza raczej - lub tez przygotowac chca bardziej. Kube przeciez przenosilam cale 10 dni I mysle ze chyba I tym razem przed terminem sie nie wyrobie :) Ale jak to sie mowi ---> czas pokaze :)

Anbas gratuluje :) i zdrowka dolnego i dzidzi dużej :)
Siva - gratuluje zdrowej corci!! I mam nadzieje ze przed świetami jeszcze sie odezwiesz :)
Inomama ???? PowAżnie ??? Taki ciach bez orientu ???? Leż kochana, ale wIelkie uuuuf ze Laurka miala sterydy wczesniej !!

Ale napiete świeta sie szykuja

Inomama no szok normalnie! Tak bez zapowiedzi mógł zdjąć te szwy, bez przygotowania, nadzoru??? A właściwie jakby co to Laurka jest już bezpieczna?? Który to tydzień??Odpoczywaj kochana i trzymajcie się z Laurką w dwupaku

inomama- to ci zrobil niespodzianke....oby nie kinderniespodzianke...teraz musisz zaciskac nogi jeszcze bardziej niz dotychczas...z tego co pamietam masz termin dzien albo dwa przede mna...wiec poczekaj na mnie.
choc i ja czuje ze juz nie długo Miki posiedzi w brzuszku....powoli przerasta mnie opieka nad dzieckiem i domem 24 h na dobe....palenie w piecu to juz dla mnie mega wyzwanie...ciesze sie ze zima taka łagodna.

ale wracajac do tematu...ja mam sie zgłosic do lekarza jakos po świetach kiedy dokladnie nie wiem bo ja sie z nim umawiam jak mam czas [czyli kogos do opieki nad corka]i on ma czas... ale gzdzies 27-28 bedzie...

a powiedzcie mi jeszcze bo z córka nie zdazylam ale od ktorego tygodnia ma sie wizyty czesciej niz co 4 tygodnie? nie od 36???

diablica - myślę, że przez te święta to tych wizyt też nam ubędzie - moja gin chciała mnie na 7.01 umawiać na wymaz z pochwy paciorkowca (byłam w zeszłym tyg), na co ja jej że chłopaków rodziłam na przełomie 37/38 tyg i mogę nie dotrwać, więc mnie wcisnęła w ten piątek, a potem jeśli dochodzę to w styczniu....:szok:

reklama
Musze sie z wami podzielić bo ze szczęścia skacze :)) Byłam na ktg potem USG i ... nie wykazało arytmii. Serduszko bije super. Wprawdzie mam sie oszczędzać bo pojawiły sie skurcze do 70 ale mały wielki, serduszko bije książkowo, na USG nie widać wyskoków. Jakby nie to serduszko co było w środę . Lekarz sie śmiał ze mam tam bliźniaki i raz jeden raz drugi sie do USG ustawia Kolejne ktg w poniedziałek i tylko ze względu na skurcze. A i mam sie nastawiać ze przed sylwestrem to on już raczej będzie z nami

Do góry