reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

martusia1977- no jakbym czytała o sobie...poruszam sie po domu czasami [w większości] jak Qazimodo....dopiero po chwili nabieram rozpędu i idę tip top...tip top...itd.

hope- kciukasy trzymam...ale wierze że bedzie dobrze....mamy podobny czas ciazowy kochana i zobaczysz jeszcze razem urodzimy...ciekawie by bylo w tym samym szpitalu

reklama
przepraszam, że dopiero teraz, ale wczoraj miałam... prywatny koniec świata... jeszcze jestem w szoku, ale nie chciałam, żebyście myślały, że z Lenką coś nie tak...
Lenka waży już 2,2 kg, ułożona główką w dół, serduszko i wymiary ok. Lekarz pobrał mi wymaz na paciorkowca (był delikatny, nic nie bolało) i dał skierowanie na morfologie i mocz.
Proszę o wpisanie kolejnej wizyty na 8 stycznia 2014.

Gdybym nie dała rady ochłonąć do Świąt, to życzę Wam spokoju i zdrowia dla Was i Maluszków

siva - trzymaj się

Martusia - u mnie jest na odwrót czuję skurcze, ale nie są aż tak bolesne, tylko ciągnące, a wczoraj na ktg miałam 65% i 40% w skali na 100%.... a więc silne. Ja mam taki urok - w poprzednich ciążach już od 20 tg wyciszali mi skurcze, na pataologii dziewczyny "przeterminowane" ich zazdrościły, a ja ryczałam z nerwów....

czesc, u nas noc spokojna, licze wlasnie ruchy malego przez 1 h rano i popoludniu mam liczyc, narazie sie wybudza bo od 20 min jest ich kolo 25, musi byc min 10.

Zestresowalam sie ta wiadomoscia od Donki, Antosiu zdrowiej szybciutko, jestes dzielnym chlopczykiem.

Ojej dzis bardzo dużo wizyt oby były same dobre wiadomości dzieciaczki zdrowe szyjki w normie i ogolnie same superlatywy !!! Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Siva dzielna bądź cokolwiek sie stało !!!!! Buziaki przytylam !!!!
dobrze ze lenka zdrowa i spora juz dziewczynka :)

Ja tez po wczorajszej wizycie u poloznej. Mloda wyglada serio byc wieksza niz wskazywalby tydzien ciazy bo polozna po wymiarach obastawia ze juz skonczylam 38 tyd ;> A to raczej niemozliwe jest wiec sie chyba szykuje duzy bejbol :) No zobaczymy niedlugo. Aaaaa I jeszcze zapytala czy mam juz torbe spakowana?;> Czytam miedzy wierszami ze wlasciwie to sie moze zaczac w kazdej chwili :)
Tetno malej ok, moje cisnienie I siuski tez. Az sie zdziwilam bo ostatnio wziela probke do labu bo jak to stwierdzila ze tyle razy infekcje mialam ze lepiej dmuchac na zimne...I wczoraj to skwitowala ze takiej czystej to dawno nie widziala :) Wiec tym bardziej sie ciesze :)

siva- strasznie to zabrzmialo co napisalas :( Mam nadzieje ze to jednak nie koniec swiata - cokolwiek sie stalo....Glowa do gory!!! buziaki :*

poza tym gratuluje wszystkich wizyt I trzymam kciuki za dzisiejsze &&&&&&&

Anbas hahaha ale sie uśmiałam przepraszam ale poczułam sie brudna hehe ja tez ciagle infekcje i grzybek a na koniec ten Paciorkowiec i tak sobie pomyślałam ze skoro twoja gin mówi ze tak czystej nie widziała to ciekawe jak mnie by skwitowała ( tak brudnej :-DDawno nie widziałam )
gratuluje udanej wizyty !!!:)

Siva przerażasz mnie:szok:. Mam nadzieję że nic aż tak strasznego się nie stało. Trzymaj się! Buziaki dla Ciebie i Maleństwa

Sylka ja liczę tylko do 10 ruchów (ma ich być 10 na 2h) a potem przerywam - czasami Wojtuś w 5-10minut tyle ma,
a Tobie kazali liczyć ile w ciągu godziny??

ANbas gratulacje! Chyba najbardziej tych siuśków, bo Ty się tyle z tym pęcherzem namęczyłaś że szok, ale najważniejsze że wszytko ok. i jesteście zdrowi Ty i Maleństwo:tak:.

reklama
Do góry