reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

sms od grudnióweczki:

"ja po wizycie. Mała waży 2136g, ułożona miednicowo, szyjka skrócona ale zamknięta. Oby do stycznia w dwupaku. Dziewczyny bardzo mi was brakuje. &&&&& za wszystkie wizyty!"

grudnióweczka pyta też o stan rozpakowanych mam :) więc przekazałam wieści o Donie i Antosiu

kurcze Calineczka nie mam pojęcia czy to możliwe... przejdź się do gina może, niech zobaczy tą pierś, może usg zrobi
mi się też coś dziwnego zrobiło na piersi, zaraz koło sutka. od dwóch miesięcy rośnie taka górka i jakiś czas temu zrobił się na niej czubeczek, więc przycisnęłam to lekko... wyszło mnóstwo białego czegoś, powiedziałam o tym ginowi ze strachu, że może coś gorszego się z tego zrobić, ale on jak to on powiedział, że wszystko jest ok. tylko że mi ciągle stamtąd to białe coś wychodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Calineczka najważniejsze jest pozytywne myślenie, na pewno będzie ok, ważne, że wiecie na czym stoicie. Z tą piersią Ci nie pomogę, bo i mam pojęcia ...

sylka no to czekamy na wieści od Ciebie, jej już niedługo będziesz tulić maluszka do siebie!

kciuki za wszystkie wizytujące &&&&&&& !

Sali mocne kciuki za wyniki. Żeby tej diablicy nie było &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Grudnióweczka kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja jutro na ktg i .... mam sie zapakować tak jakbym miała rodzić i tak już jeździć na ktg na razie raz w tygodniu :) Powiedziałam to Jarkowi a ten : już !! Ja jeszcze nie gotowy jestem.
Szalony ;)

Sylka i wizytujące dziewczyny trzymam kciuki !!!! A ja postanowiłam jutro robię badanie na ta cholera cholestaze chce być spokojna :(?wszystko mnie swedzi a dzisiejsza noc spędziłam nad kibelkiem boje si cokolwiek zjeść choć i tak apetytu brak ... Robilyscie dziewczyny to badanie co wchodzi w skład i jakie są ceny? Sali mam nadzieje ze u Cie wybiki bd ok :))Mam nadzieje tez ze jrsli chodzi o mnie to tylko moje chore paranoję ...

Ostatnia edycja:
Hejka babeczki.
Kciuki za wszystkie wizyty &&&&&&
No I za wynki of course tez! Ja tez dzis mam wizyte - ale tylko u poloznej...Zobaczymy co mi dzis wymodzi. Ostatnio ciagle mi nie dobrze I nie wiem czy to poprostu od hormonow czy cos mnie bierze...

Salli, Tina mam nadzieję że wyniki będą dobre i to nie cholestaza
Tina masz rację, lepiej zrobić badania niż żyć w niepewności, tym bardziej że cholestaza to nie przelewki jak widać

Vinga tez tak mysle... tym bardziej ze napprawde zaczelam teraz fiksowac i panikowac:((( az mi sie plakac chce, bo np wlasnie sobie uswiadomilam, ze to co wydaje mi sie czasem wyypychaniem pupci przez moja malenska to moze byc poprostu powiekszona wątroba, która mnie do tego czasem pobolewa:(( Cala ciąze starałam sie nie panikowac i teraz naprawde sie przerazilam...

reklama
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty &&&&&&

Sylka no niech oni Cię tam nakarmią bo Ty z głodu padniesz:-D. Nie wspomnę o tym że malec też pewnie czeka aż mama coś zje.

Grudnióweczka gratulacje! Już ponad 2kg ma twoja księżniczka

Anisen mi też gin kazał na następną wizytę czyli teraz w czwartek z rzeczami do szpitala przyjechać, choć u mnie niby wszystko ok. całą
ciążę i teraz się zastanawiam: po co kazał z walizką przyjechać?

Do góry