reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dziewczyny wszystko będzie dobrze każdy maluszek każdej mamy wie, że musi się mamusi trzymać mocno mocno mocno...
Cieszę się że Dzidziusie rosną jak na drożdżach nóżki, rączki oooh...
Ja mojego kropcia widziałam miesiac temu prawie ... Teraz do środy bedzie mi się okrooooopnie dłużyło...

reklama
Calineczka, plasterek cytryny to nie to samo co szklana wody. i po wypiciu trzeba siedzieć na poczekalni a nie chodzić
Anisen, no z tą szyjką to nie za fajnie brzmi. ale bądz dobrej myśli

Dziękuję kochane :*

Anisen mam nadzieję ze jednak nic takiego się nie stanie. Ja miałam skracającą się szyjkę. Dobrze się wszytko skończyło, ale co przeżyłam nerwów to moje...

Calineczka plasterek cytryny można bo ty nie masz go jeść a zabijać smak. No ale ja obeszłam się bez tego i wcale nie było tragicznie, choć strasznie się bałam bo jestem wrażliwa na smaki...

Pustiszi ja tak właśnie miałam z tą środą... maluszka nie wiedziałam niemal od początku ale jakoś wytrwałam i powiem ci ze bardzo mnnie to USG uspokoiło :)

reklama
Do góry