reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

dziewczyny ja na te skurcze biorę nospe max ale z tego co widze niektóre piszecie o magnezie czy on tez jest na skurcze ????? Czy mozna go brać razem z nospa czy lepiej jak jedno to nie drugie ????? I jaki ten magnez ???? Proszę podpowiedzcie mi bo ja mam te skurcze coraz silniejsze szczególnie w nocy dopiero 35 tydz kończę a wizyta 9 grudnia !!!

agasgam gratulacje !!!! Hehe mówisz ze nawet włoski widoczne super :) najwazniejsze ze zdrowe dzidzioszki :)

reklama
Magggsus ja biore nospe max ,luteine i dobtego magnez i to 6 tabletek dziennie..wiec spokojnie mozesz...a on jest wlasnie na skurcze..tylko nie bierz na noc bo nie będziesz spac

Magsus mozesz brac spokojnie z nospa ... jedno drugie nie wyklucza ... magnez dziala rozkurczowo ... mi pomaga, wczoraj wzielam o jedna wiecej niz normalnie i juz jedna wiecej dzisiaj zdzialala cuda ... w nocy sie lekko spinal ale teraz jest ok ...
ja biore 4 x 1 tabletke magnezu LAKTOMAG, bralam wczesniej 4X2 tabletki Asmag forte (tyle kazal brac mi lekarz), ale ze dawkowo jonow magnezu wychodzilo na to samo wole LAKTOMAG

Ikasia na mnie magnez na noc nie dziala ... spie zawsze ... :p

Ostatnia edycja:
magsus ja biore 3x2 neo-mag skurcz.Biorę profilaktycznie ,zeby przetrwac caly grudzin i na razie dziala ,chociaz nie ukrywam ze wieczorem mam troche twardy brzuch po calym dniu,ale to juz chyba normalne.Lez jaj najwięcej

Pustiszi - no przecież z Tobą wyrobic nijak nie można:):):) dobrze, zę Ty wyrobiłaś:):):)

Grudnióweczka - cieszę się, ze dyr bezproblemowa!

Emka - oczywiste, zę trzymamy kciuki:)

gratki wczorajszych wizyt i wyników badań, a dziś życzę tego samego!

Ikasia ja mam tez po magnezie bezsenność teraz nie biorę bo mi nospe kazała ale z Julia brałam magnez i spać nie mogłam . Dzięki za rady wyśle ojca do apteki mogę nie spać wcale byle bym wytrzymała do końca grudnia !!!!

A jeszcze jedno dziewczyny jaki macie wpisany stopień dojrzałości lozyska ???? Ja w 33 tyg mam 0 a z tego co czytam to powinno być 2 !!!!

Aga to supre wieści przynosisz, zaraz biegne do galerii poogladac dzidziolka

Ikasia o cholera to moze ja po magnezie tak nie spię, a nawet mi to nie przyszlo na myśl. a co w nim takiego ze moze wywolywac bezsennosć.
Magsus ja biore 3x1 Slowmag, a co do łożyska to nie wiem jak to jest wiec sie nie wypowiadam

Dona nie mam pojęcia..jak bralam to nie spalam i znajoma polozna powiedziala ze to od magnezu..odstawilam branie na wieczór i przesypiam cala noc...problem mam tylko tak jak dzisiaj..obudzilam sie o 4na siusiu i juz po spaniu..zasnelam dopiero kolo 6...

Ja biore te wszystkie leki a i tak sie brzuch spina..za tydzień wizyta...

Ja w 29 tygodniu lozysko mialam 1..m

reklama
JA biorę z rana Nospe forte a pod koniec dnia w razie potrzeby Nospe Max. DO tego z DopelHerz MAgnez i potas na skurcze. Jedna tabletkę dziele i biorę rano i wieczorem po pół tabletki. Skurcze i tak mam, są takie nieprzyjemne i zapierają dech nieraz

Do góry