reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Yoanna, pomyślnej wizyty w szpitalu życzę i samych dobrych wiadomości, mam nadzieję że przebadają Cię pod każdym kątem i wszystkie wyniki będą wzorowe:tak:

Kciuki za jutro dziewczyny i gratuluję dzisiejszych wizyt:-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eM-Ka, kciuki za siostrę, na pewno będziecie mieć dzieciaczki z tego samego rocznika, musi myśleć pozytywnie:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
JAGUS gratuluje udanej wizyty. Super ze z mala wszystko wporzadku
GRUDNIOWECZKA nie fajnie ze teraz akurat ospa u was panuje. Moj syn jeszcze tego nie przechodzil choc w tamtym roku duzo dzieci z grupy to zlapalo
DONA caly czas mowie o tych skurczach to mowi nospe brac. Powiem i za tydz i o tym ktg zapytam. Ale bede z rana wbijac sie przed pacjentki bo musi mi lekarz pobrac wymaz. A tak na 16 bylo wolne miejsce.
Ja KTG nialam w czasie porodu i nic na nim nie pokazywalo. Znajoma miala juz 2 tyg przed terminem duze skurcze ktorych nie czula a urodzila ponad tydz po terminie. Nie rozumiem troche tego KTG
PUSTISZI ale mialas niemila przygode. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. A moze akurat reagujesz na te wlasnie zelazo, moze jakies substancje pomocnicze
CALINECZKA trzymam kciuki
ANIA mi ostatnio tez tak boli w trakcie skurczy. Az syrach sie bac
MILUSIA super ze wszystko ok
YOANNA trzymam za was kciuki
EM kA trzymam kciuki za usg siostry

Yoanna liczę na to ze szybko napiszesz nam ze wszystko jest dobrze i wracasz do nas, pamietaj my tu tylko dobre wiesci chcemy czytac:)

emka kciuki za serduszko maluszka siostry, mam nadzijee ze je zobaczy bo to najcudowniejszy widok

kciuki za wizytujace dzisiaj

Ivi z ospa niekoniecznie sie nie zarazi bo byla niedawno afera ze 3 miesieczna dziewczynka sie zarazila i matka z nia nie poszla do lekarza bo myslala ze przejdzie tak jak starszaki i dziecko zmarlo... wiec wszystko sie moze zdarzyc

kasieńka: może ta matka nawet minuty piersią nie karmiła dziecka - ciężko powiedzieć dlaczego się zaraziło dziecko jak się nei zna wszystkich uwarunkowań tej rodziny, a może miała ospę uśpioną - czyt. matka przechodziła w okresie połogu lub przy porodzie była nosicielką ospy - generalnie opcji dlaczego 3 miesięczny maluch zachorował jest wiele i nie ma co generalizować - wyjątki zawsze mogą się zdarzyć,ale pewnie jakieś przyczyny były...

a z dobrych wieści - byłam wczoraj na USG - maluch zdrowiutki jak rybka, odwrócony głową w dół,
33tc. waży prawie 2 kg. - dokładnie 1950g i wygląda zupełnie jak tata :) :-D Do tego podobno ma szopkę włosów, ale córa też była włosiasta i potem loki z tego wyrosły całkiem całkiem, więc synuś gorszy nie będzie i łysowatość mu nie grozi :-D
zdjęcie w galerii wsadziłam!!!

reklama
Do góry