reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
dziewczyny gratuluje wizytek ;DDDD
blanka zartujesz maly wielkolód tzn ja zartuje super ze jest taki duzy juz ;***coraz bezpieczniejszy ;DDkiedy mialas ostatnie usg i ile malutki wazyl? jestem ciekawa ile przybral?

Kathrine bardzoooo się cieszę, że Twój maluszek przybrał na wadze..podobno od 36 tygodnia dziecko tuje 250g na tydzien, wiec podejrzewam ze nawet do 3500mozesz dobic:)

aha ;D myslalam ze mialas moze tak miesiac temu bo mnie zastanawia ille moj teraz moze wazy ;) hehe
a tak wgl to synek chyba bedzie mial podobna wage jak twoj nataniel?:D bo juz 3 kg ;D ale ciesz sie wrazie porodu wczesniejszego ;) blanka a w ktorym ty tygodniu jestes bo nei widze nie masz suwaczka?:D

gratuluje Blanka! :-) moj synek dwa tyg temu mial podobno 1400g a dzis 2100g! fakt,ze usg na innych sprzetach robione:-p ale teraz dzieciaki na mase klada,wiec mozliwe,ze taka waga ;-)

reklama
lekarz tez dzisiaj potwierdzil termin porodu na polowe stycznia, czyli ten 11 tak jak bylo, moze troszke po:-)
ale sie ciesze,ze moj okruszek tyle przytyl;-) a juz sie martwilam,ze z lozyskiem bedzie cos nie tak.

Do góry