reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Helol :)
Ja po wczorajszej wizycie u poloznej tez ok. Mala siedzi glowka w kanale. wielkosc brzucholka nadal jest "wieksza" o tydzien niz wychodzi termin. Jak tak dalej pojdzie to rzeczywiscie sa szanse ze sie zalapie na grudzien ;p Juz mi to serio obojetne :) Byle nie wigila hihihihihi. Hemoglobina a co za tym idzie poziom zelaza bardzo ladny bo w gornych granicach norm dla ciezarnych :) Cisnienie ok I tetno malej tez super...No I tyle sie dowiedzialam wczoraj...

Nastepna wizyta kontrolna u lekarza ogolnego 9.12
Kolejna wizyta u poloznej 16.12
Bardzo prosze o dopisanie :)

reklama
Dzisiaj chyba zrobię sobie fajrant, nie mam siły na porządki...

Delewarre
ja nie schudłam, ale wolniej tyje w ostatnich tygodniach, to chyba nie jest prawidłowa tendencja... Aż się zastanawiam czy nie mam znowu jakiegoś wycieku wód i czy mała dobrze rośnie... dopiero za dwa tyg na usg się dowiem.

Katherinne no ja właśnie przytyłam kilo w ostatnie dwa tyg i mi się wydaje to mało bo poprzednio było 2,5 w takim czasie :-D razem mam już 12kg na plusie chociaż jem normalnie, czuję się jak słoń i ledwo chodzę.
U mnie ktg obowiązuje od 28 tyg. a w szpitalu już od 25 tyg.

Anbas gratuluję dobrych wieści. Fajnie, że już jesteś blisko, możesz być spokojniejsza :tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

To ja pierwsza przynoszą dobre wieści!:-)
Moj kochany synek przybrał na wadze - ma teraz 2100g!:-) czyli nadrobil wagę w te dwa tyg:-) wszystkie parametry ok, wyniki badań bardzo dobre z tym ze mam zacząć brać witaminy bo troszkę zaniżone krwinki sa:-) szyjki dziś nie sprawdzał,ale mówił,ze teraz to juz wytrzyma do terminu jak skurczy częstych nie ma. No i płeć sie nie zmieniła- synek pięknie sie prezentował:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry