reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Jaguś zgadzam się w pełni. Szkoda że mieszkasz tak daleko może na jakąś gorącą czekoladę byśmy się razem wybrały:-D.
Co do wyboru jaka? To najbardziej polecam klasyczną fioletową czekoladę z Goplany i żadnych wynalazków.

reklama
Oj Cleo to jakoś telepatycznie trzeba się zgadać i przynajmniej o jednym czasie wypić;-) A ja z Goplany strasznie lubię gorzką o smaku margherity - jedyna nadziewana która mi smakuje a alkoholu oczywiście nie ma tam ani grama, przypomina w smaku Pawełki, Jacusie czy coś takiego:-D No i ta lidlowa kawowo-śmietankowa... Kurczę, jak tak dalej pójdzie to przez tą ciążę będę mogła doktorat na temat wyrobów czekoladowych pisać:-D

Ja dzisiaj kolo 13.00 mam wizyte, i juz nei moge sie doczekac zobaczyc dzidzie, dzisiaj mam miec usg z wszystkimi pomiarami. A po za tym w koncu zglosze to swedzenie skory, bo znow mi w nocy wlaczylo sie drapanie wszystkiego.
Trzymajcie kciuki, po wizycie mam kilka spraw do zalatwienia , odezwe sie popoludniu.

Helola :)
Calineczka - jestem poprostu zszokowana!!!! |Co za debil z tego lekarza...;/ Zmieniaj go czym predzej
Ja dzis wieczorem mam wizyte ale tylko u poloznej...wiec standardowo mierzenie cisnienia, siuski, sluchanie serduszka I chyba to by bylo na tyle... No moze jeszcze krew pobiora jesli sie okaze ze wynikow poprzednich nadal nie znajdzie (bo taki burdelik w papierach miala ostatnio ze nie umiala znalesc nic kompletnie) I tez musze popytac o to puchniecie nog...bo kurcze tylko ktoras z was wspomni slowo cholestaza...I chyba podswaidomie juz mnie wszystko swedzi :) Mam nadzieje ze to tylko psycha moja tak dziala a nie rzeczywiscie zatrucie ciazowe...

Kciuki za reszte wizyt &&&&&&

Dziewczyny kciuki zaciśnięte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam wizytę jutro i właśnie sobie tak myślę że co chwilę mi się nasuwało jakieś pytanie, które mam zadać ginowi a teraz nic nie pamiętam:rofl2:

oj Calineczka do dupy masz tego lekarza, podobnie jak dziewczyny poszlabym do innego lekarza, a ty jeszcze do niego prywatnie chodzisz? matko nie zastanawialabym sie ani chwili i od razu umowila sie na wizyte do kogos innego

mi wyszlo ze 1 dziecko , a w kalkulatorze plci 2 chlopcow, wiec ani jedno ani drugie sie nie sprawdzilo:)

Jagus z tą profilaktyką czekoladowa to się uśmiałąm

Kciuki za wizytujace dzisiaj

Anbas tez ostatnio pisalam ze jak czytam o tej cholestazie to momentalnie zaczyna mnie wszytko swedziec

reklama
Calineczka -to aby na pewno jest gin???? a nie rzeźnik???? nie wazne, ze teraz, ale zmień lekarza! moją koleżankę tu namówiłam na zmianę w 9 miesiącu i jest mega zadowolona, warto zatem!

Sylka, Emka,Salli, Anbas - trzymam kciukasy za Was!

Jaguś - ha! otóż i ja pytań miałam sporo, dopóki nie zaczęłam spisywać...na razie mam: kiedy mi szwy zdejmą, czy mogę Kegla ćwiczyc ze szwami tymi, i doopa, tylko to na teraz, reszty nie pamiętam:)

Hope - halo!!!! kiedy wychodzi ze szpitala ja pytam!

Ostatnia edycja:
Do góry