reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Nisiao - gratulacje udanej wizyty!

Antinetka - no to niespodzianka dla Was, że buziola zobaczyliście:) fajowsko, że wsio ok!

ej mi wyszlo 1 dziecko:(

a płeć teraz to chłopiec...

Wedlug kalkulatora w pierwszej ciazy powinnam urodzic dziewczynke a teraz chlopca. A pierwszy urodzil sie chlopiec teraz ponic spodziewam sie dziewczynki

Witam się niedzielnie, w końcu troszkę słoneczka się u mnie pokazało:-D

Hihi Kaczuszka uśmiałam się z tego testu - już Ci się widać wynik aż 3-krotnie sprawdził, a nawet powtórzył:-D Mi wyszło 1 dziecko, ale jakoś od zawsze chcieliśmy mieć dwójeczkę (m nawet coś o trójce wspomina;-)) więc jak się uda to się znowu nie sprawdzi;-)
Za to Anisen przekroczyła normę o 50%;-)

A ten drugi test pokazuje chłopca, chociaż z tego co widziałam Julka żadnych jajeczek przed nami nie ukrywa;-) Ale tego typu pokazywały mi też dziewczynkę, więc jak widać to jest loteria:)

Antinetka super zobaczyć tak niespodziewanie buziola dzidzi:) Ja mam nadzieję, że nasza córa nie będzie się we wtorek rodziców wstydzić i ładnie pokaże buźkę:-)

Ostatnia edycja:
właśnie wróciłam wkur............ ze szpitala.... przy ostatnich badaniach wyszło mi że mam 200 mg glukozy w moczu.... więc mierzę cukier glukometrem nie słuchając lekarzy.... poczułam się ok 15.30 gorzej,mierze cukier (godz.po jedzeniu) 173... mąż mówi poczekamy zobaczymy za pół godz.............. za pół godz 181....... na pogotowie tam 168 i też dla nich to nic poważnego nale na wszelki dali mi skierowanie na szpital na ginekologie gdzie MÓJ LEKARZ PROWADZĄCY bo miał własnie dyżur wysłał mnie na zwykłą izbę przyjęć bo co mina ginekologi z cukrem zrobią.....:szok: na zwykłej stwierdzili że jest idiotą.... na szczęście trafiła się jakaś fajna doktorka chciała mnie zostawić, ale ja już miałam za dużo... pójdę jutro zrobię badania prywatnie i mam ich w d...........
mój lekarz mnie olał wiedząc, jak wyglądają komory mojego dziecka i że to właśnie z cukru może być :no:
ta doktorka zadzwoniła do niego zapytać czy robił mi 2 razy obciążenie w czasie ciąży a an na to że 1 jest ok. 10 tc a ja za późno do niego trafiłam.................. chodze do niego od 5 tc i z tego okresu mam 1 usg..........

Ostatnia edycja:
reklama
Calineczka...szok...Twój lekarz chyba na prawdę nie nadaje się do zawodu... rób badania i na własną rękę szukaj normalnego lekarza,bo temu bym nie ufała...

Do góry