reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Szukam dziewczyny... mam tak wielki żal do niego.... chyba będę jeździć do tej Pani doktor z Lublina, a on niech zapomni, że będę dalej tankowała jego bmw... eeehhh tak to komuś zaufać.. jutro znów krzywa cukrowa.jak ja to lubię..

CAlineczko aż mnie krew zalewa :wściekła/y:
I gdzie ta opieka w ciąży, jak tak się nią chwalą. Moze warto pójść do kogoś prywatnie co pracuje w szpitalu gdzie jest porodówka

Calineczko-współczuję, to jest dosłownie konował nie lekarz. Wszyscy tak bębnią żeby uważać z tą cukrzycą w ciąży i to ze względu na dziecko, że to najbardziej niebezpieczne, a tu Twój lekarz prowadzący tak Cię potraktował i z tego co piszesz jeszcze prywatnie do niego chodzisz.
Szukaj innego gina ja też Ci tak radzę, wiem że pod koniec ciąży to nie fajnie, ale czasem i tak bywa. Najlepiej gdyby jeszcze pracował tam gdzie chcesz rodzić jak Anisen radzi

Calineczka też jestem zaskoczona, co za debil... Kurczę, i jeszcze ściemnia tamtej lekarce że Cię nie prowadzi od początku - mam nadzieję, że będziesz rodziła w innym szpitalu niż on pracuje i na niego nie trafisz jak przyjdzie co do czego...

Calineczka współczuje konował nie lekarz zbieraj nogi za pas i idź do innego a jemu to osobiście bym taka wiązanke posłała zeby mu uszy zwiędły !!!!!!

Calineczka dobrze że Ty zaradna kobita jesteś to wybrnęłaś jakoś dziś z sytuacji i choć prywatnie badania zrobisz (ja to ostatnio taka przymulona jestem że nie wiem czy dałabym sama radę z takim chamem), a lekarza rzeczywiście w twoim przypadku lepiej zmienić i nie czekać tak jak dziewczyny piszą.

Jaguś z tą czekoladą to ja się przyłączam. Moja mama twierdzi że brakuje mi magnezu jak tak mnie ciągnie do czekolady. Nie wiem czy to prawda??

W tych testach płeć dziecka wyszła mi dobrze, bo chłopak będzie, a liczba dzieci dwójka więc jeszcze nie wiem.

Calineczka moze dalej kontynuuj u saadi ... Nie wiem dla mnie cyrk nie wiem jak komentowac ... Idz prywatnie nie bedzie Cie nikt tasmowo traktowal nie jestes pionkiem :/

reklama
Cleopatra, podobno gorzka czekolada zawiera sporo magnezu, ale ile w tym prawdy nie mam pojęcia - jak dla mnie nieważne, biorę profilaktycznie i to nie tylko gorzką:-D

Do góry