Wiecie co nie wiem czemu dopiero na 19 ;( mowi ze w grudniu maja malo termin ow uroki nfz ;( kazala lezec i ma zlewke ostatnio szyjka miala 2 cm ;O ogolnie moja gin podchodzi tak lekka reka ;/ jak by miala w glowie aaaa najwyzej niech rodzi tylko lezenie mnie uratuje
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Kurcze co za baba no!!! A moze powinna cie poslac do szpitala zeby chociaz maluszkowi sterydy podali...;/ No alez sie wnerwilam....
Jezu a na dodatek zaczely mnie swedziec troche nogi, a do tego sa troche opuchniete...Mam nadzieje ze to nie ta cholerna cholestaza Bo w sumie to jak poleze I odpoczne to opuchloizna schodzi w wiekszosci...Ale w pracy to masakra poprostu....Jak wychodze z biura po 10godz to nogi jak balony ;/
Jezu a na dodatek zaczely mnie swedziec troche nogi, a do tego sa troche opuchniete...Mam nadzieje ze to nie ta cholerna cholestaza Bo w sumie to jak poleze I odpoczne to opuchloizna schodzi w wiekszosci...Ale w pracy to masakra poprostu....Jak wychodze z biura po 10godz to nogi jak balony ;/
Anisen
kochamy Cię mocno
Blu nie ciekawie bardzo. No własnie czemu Ty nie w szpitalu na sterydy !! Może idź do innego lekarza koniecznie bo to mi sie wydaje nie tylko paranoją ale skrajnym olewaniem sprawy. A w ostateczności jedź do szpitala niech tam Cię zbadają i zadecydują. Bo jak szyjki zero , rozwarcie sie robi to w każdej chwili moze być łup . A wtedy będzie strach o dzieciątko.
Fifki mały był bardziej chroniony przez własnie sterydy.
Az mi sie ciśnienie podniosło.
Widziałam ze dziewczynom w 35 tygodniu podają sterydy bo jeszcze za wcześnie na płucka malutkiego dzieciaczka.
Fifki mały był bardziej chroniony przez własnie sterydy.
Az mi sie ciśnienie podniosło.
Widziałam ze dziewczynom w 35 tygodniu podają sterydy bo jeszcze za wcześnie na płucka malutkiego dzieciaczka.
Kasienka_
Fanka BB :)
Blue to Ty lez ... lez i nic nie rob ... wiem ze latwo sie mowi przy takim malym baku ale co pozostalo... byleby wytrzymac do tego 19 i tez mnie dziwi ze dopiero za trzy tygodnie ... aa pewnie GBS nie chcialo jej sie pobierac to zwali na szpital i beda musieli tak czy siak podac antybiotyk... moj taki sam wizyty co trzy tygodnie na koncowce .... :|:|:|:|:|
i moze izbe przyjec odwiedz skoro masz juz rozwarcie ... i te skurcze doszly
i moze izbe przyjec odwiedz skoro masz juz rozwarcie ... i te skurcze doszly
Marika30708
Fan(ka)
HOPE trzymam za ciebie kciuki
AGAGSM ja porownania nie mam, bo w pierwszej ciazy nikt mi nie pokazywal plci. Teraz patrze z lekarzem, focie mam ale nie dowierzam. Z tego co przegladalam zdjecia USG na google to widoczny jest penisek
ANISEN ja mam wizyte 13 grudnia czyli 37tydz i wtedy mi pobierze, pozniej mam to zaniesc do laboratorium zeby zbadali mi to za 40 zl
BLUELOVI rozwarcie, no szok. Uwazaj na siebie. A nie rozwazaja podania sterydow dla bezpieczenstwa? Faktycznie dlugo do tej wizyty masz
A mozesz podjechac gdzies indziej prywatnie albo na IP?
ANBAS skad ty masz sily na ta prace. Mi to dzien jest za dlugi, wieczorem jestem wykonczona juz
AGAGSM ja porownania nie mam, bo w pierwszej ciazy nikt mi nie pokazywal plci. Teraz patrze z lekarzem, focie mam ale nie dowierzam. Z tego co przegladalam zdjecia USG na google to widoczny jest penisek
ANISEN ja mam wizyte 13 grudnia czyli 37tydz i wtedy mi pobierze, pozniej mam to zaniesc do laboratorium zeby zbadali mi to za 40 zl
BLUELOVI rozwarcie, no szok. Uwazaj na siebie. A nie rozwazaja podania sterydow dla bezpieczenstwa? Faktycznie dlugo do tej wizyty masz
A mozesz podjechac gdzies indziej prywatnie albo na IP?
ANBAS skad ty masz sily na ta prace. Mi to dzien jest za dlugi, wieczorem jestem wykonczona juz
vinga89
mamusia syneczków
kurcze Blue, wytrzymaj kochana ale czemu gin nie wziął ci dziś wymazu skoro taka sytuacja jest??? oszczędzaj się i leż leż leż!!! wizytę już dopisuję
dona_76
Blue mysle podobnie jak dziewczyny moze powinnas isc na IP, przeciez brak szyjki i takie rozwarcie moze wszystko zwiastowac, a tam moze wezma cie do szpitala i podadza sterydy na plucka. boze co za lekarze, przeciez oni nawet na weterynarzy (nie obrazajac weterynarza ktorym pol zycia chcialam byc) sie nie nadaja.
Anbas ty chyba pisalas o opuchliznie, ja tez ostatnio zauwazylam ze jakos nogi mi puchna, a ja prawie nie chodze tylko leze cale dnie
Anbas ty chyba pisalas o opuchliznie, ja tez ostatnio zauwazylam ze jakos nogi mi puchna, a ja prawie nie chodze tylko leze cale dnie
Hope, kochana również mam nadzieję że wszystkie wyniki będą ok i niedługo wrócisz do starszej córci&&&&&&&&&&&&&&&&
Blue, Ty się tak szybko nie ustawiaj w kolejce za Fifką! Niech Twój dzidziuś wykaże troszkę więcej cierpliwości Anbas ma rację z tym szpitalem, przynajmniej maluch dostałby te sterydy... Kurczę, niektórzy lekarze to tak taśmowo podchodzą do pacjenta że aż się człowiekowi nóż w kieszeni otwiera...
Blue, Ty się tak szybko nie ustawiaj w kolejce za Fifką! Niech Twój dzidziuś wykaże troszkę więcej cierpliwości Anbas ma rację z tym szpitalem, przynajmniej maluch dostałby te sterydy... Kurczę, niektórzy lekarze to tak taśmowo podchodzą do pacjenta że aż się człowiekowi nóż w kieszeni otwiera...
reklama
delewarre
Hope, kochana, mocno trzymamy kciuki za Was. Nie wyobrażam sobie nawet jak mocno tęsknisz za córą, ale jeszcze troszkę
Blue, jaaaa, ale wiadomości. To teraz leż kochana i nóżki zaciskaj, dasz radę. Ja też nie rozumiem dlaczego ten lekarz nie pobrał wymazu od razu ?
Mi też nogi puchną okrutnie :-( już bez skarpetek nawet chodzę, bo mi się wszystko odciska na nogach :-(
Blue, jaaaa, ale wiadomości. To teraz leż kochana i nóżki zaciskaj, dasz radę. Ja też nie rozumiem dlaczego ten lekarz nie pobrał wymazu od razu ?
Mi też nogi puchną okrutnie :-( już bez skarpetek nawet chodzę, bo mi się wszystko odciska na nogach :-(