reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hope mam nadzieję, że szybko wyjdziesz ze szpitala. oj ja też bym strasznie tęskniła za małym :( &&& za Was kochana

&&& za dzisiejsze wizyty :)

i głupotek mi nie pisać, nie wolno nam rozmyślać nad takimi rzeczami, bo to zgłupieć można ;) też różne historie słyszałam ale staram się o nich nie myśleć...

reklama
gratuluję wszystkim dobrych wieści z wizyt!!

Akuku, Marika
: jajeczka może i w 32tc. schodzą do moszny, ale "woreczek" na nie tam jest od początku, więc lekarz mówiąc, ze widzi "jajka" pewnie to miał na myśli :) u mnie gin od USG mówił, ze to wygląda z profilu jak żółw - ja to nawet nie wiem jak na to patrzeć żeby coś zobaczyć, ale skoro tak mówi, to niech będzie ;)

Hope: nie płacz kochana - rozumiem, że ci ciężko - ale myśl o tym jaka będzie radość jak wrócisz:)

magsus: też znam takie przypadki, że coś wychodziło na badaniach, usg a potem dzieciak zdrowy - a co się matka stresu naje to jej...

co do tych historii to wiadomo - każda z nas zna ich co najmniej kilka, ale nie ma się co nakręcać i tak mamy te obawy głęboko w nas, ale trzeba wierzyć, że u nas będzie wszystko dobrze:tak::tak:

Hope- kciuki za Was &&&&&&&&- dobrze ze sterydy macie juz sa soba...zawsze to jakas ulga w razie tfu tfu wiadomo czego...a yta tesknote tez doskonale rozumiem I wspolczuje bardzo :( I tak jestes bardzo dzielna!!!!! buziaki

No to ja juz po wizycie . a wiec szyjka prawie znikła ,rozwarcie na 2 cm maly glowa strasznie nisko i mam przelezec zeby chociarz wytrwac trzy tygodnie :( wgl maly ma bardzo przyspieszone tetno zreszta ja tez Z(czyli on ma przezemnie)? bo moja lekarka nie jest w stanie stwierdzic ;( powiedziala tylko ze na styczen to nei mam co liczyc i zeby wytrzymac do wizyty 19 grudnia i wtedy popbierze posiew :O do tego tak mnie wszyztko boli po wizycie i mam skurcze...zyc nei umierac :((( lekarka mowi ze to juz raczej ostatnia wizyta . Vinga jak bys mogla wpisac mi wizyta kontrolna 19 grudnia :*

No pieknie!!! Ahhh czyzby szykowal nam sie kolejny porod??? Kurcze Blue lez ile sie dai odpoczywaj...A z ta szyjka to jakas masakra jest ;/ A jaka byla ostatnim razem??
Te wiadomosci coraz bardziej niepokojace sa :( Ale wierze ze dasz rade jeszcze troche!!!! Trzymaj sie!!!

o jacie Blue leż i już !! Fifka przetrzymała z rozwarciem wam też sie uda bo innej opcji nie ma jeszcze troszke!! wszystko bedzie dobrze!!
ale czemu dopiero na 19 ????????

reklama
Blu no Ty się oszczędzaj bo Tobie to troszkę jeszcze za szybko!
Oj czuję że będziesz następna,aż mnie to przeraża bo mamy podobne tygodnie...

Do góry