reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hope jedynie mogę sobie wyobrazić co czujesz jak bardzo tesknisz za dzieckiem !!!! Trzymaj sie !!!

Blue !!! Jeszcze troche kochana !!!! Chociaz jaki my mamy wpływ teraz możemy tylko polezec i oby to pomogło każdy tydzien na wagę złota !!!!
Apropo wymazu mnie gin pobrała odrazu jak zobaczyła ze szyjka ma 0,5 cm powiedziała ze lepiej teraz bo miała to zrobić na kolejnej wizycie 9

Moja corcia dzis jakaś mało aktywna musiałam ja pozaczepiac bo zaczęłam sie stresowac to do niej nie podobne tak grzecznie siedzieć w brzuszku :) pewnie w nocy zacznie charce i swawole :)

reklama
U mnie w miescie to sa tacy lekarze co na wetow sie nawet nie nadaja. Np przed porodem nie robia wymazu. Nie tylko te 5 lat temu kiedy ja rodzilam. Nawet teraz tego nie robia. A szyjki badaja, jak ja to mowie, palcyma ;)

BLUE jak sie czujesz? Jak skurcze?

Blue- trzymaj sie! Dasz radę! Zaciskaj nogi, duuuuuzo lez i bedzie dobrze!:-) a co do twojego lekarza to zgadzam sie z dziewczynami- jedź na ip albo gdzies prywatnie.

Hope trzymam kciuki &&&& i przesyłam buziaki. Musisz być silna;-)

Blue odpoczywaj kochana!! W prawdzie Wojtuś już duży chłopak na pewno, ale każdy dzień w brzuszku to jak skarb. Jak dasz radę to napisz nam czasem jak się czujesz i co ze skurczami, bo się martwimy i trzymamy &&&&&&

Anbas podziwiam że Ty nadal w tej robocie tak szarpiesz i dajesz radę mimo zatok itp. Nie wiem dla mnie to nie wyobrażalne:no:

Blue Hope trzymajcie się i krzyżować nogi :)

Jak jeszcze raz któraś napisze coś smutnego, albo strasznego to przyleję na tyłek - i nie dla przyjemności ;-)

Ogólnie mi ginka powiedziała, że płeć zależy od faceta, jaką ma przewagę plemników.
No i chyba ma rację, ja mam 4 siostry - a tu 3 syn w drodze :)

Hope, trzymam kciuki , wytrzymaj i już niedługo znów będziesz z córką. Ja wiem, że tęsknisz, że jest Ci smutno. I jej też. Ale niestety czasem tak trzeba. Pamiętaj, że to tylko troszkę :) Już niedługo :)

Blue, no weź i mnie nie strasz kobieto bo przez Ciebie nie tylko urodzę ale i zawału dostanę na miejscu. Jednocześnie, tak dla zabawy. Tak jak piszą dziewczyny, mykaj grzecznie na IP i niech się Tobą zajmą, bo jak widać twój lekarz to idiota jakich mało i szafuje zdrowiem i życiem "bo nie jego". Wkurza mnie, że w tym cholernym kraju, jak się samemu o sobie nie zadba i nie upomni to g*** zrobią i prędzej pozwolą zdechnąć niż się zajmą odpowiednio :/ nooo, grrrr....

Kaczuszka, a ja się mogę zgłosić po klapsa? Tak... no wiesz, nie za karę. No chyba, że musi być cos smutnego żebyś przylała... to wtedy podeślę Ci linka do piosenki z Titanica :rofl2:

blue - zaciskaj ładnie nóżki i będzie dobrze :)

Dziewczyny wam też tak nogi puchną? Chciałam kupić kozaki i żadnych zapiąć nie moge w łydkach ;/ :/

Dzieki dziewczyny czuje sie juz dobrze brzuszek teraz dokucza tylko od czasu do czasu ale jak wam pisalam wiadomosc od fifki to mnie tak skrecalo ze juz mialam czarne mysli wiecie jakie ;( szczerze to nie wiem czemu lekarka nie pobrala mi tego wymazu juz teraz wsumie bylam taka rozbita jak mi powiedziala o tej szyjce kurcze ostatnia wizyte mialam 25 paazdziernika juz z utesknieniem czekalam na ta wizyte i jak mi powiedziala ze juz prawie szyjki nie ma i rozwarcie na dwa cm to mnie calkiem z rytmu wybilo ;O wspomnialam jej ze kolezanka miala podobna sytuacje i urodzila 5 tygodni przed terminem ale ona byla w szpitalu i dostala sterydy na plucka dla dziecka a ona do mnie aha ale to lez zeby wytrzymac chociarz 3 tygodnie ,,zobaczymy co bedzie na wizycie za 3 tygodnie''' i tyle ;O ona nie pracuje w szpitalu zadnym jest tylka taka ginka na nfz ,, myslicie ze dlatego nie wspomniala o szpitalu?

reklama
Hope - kciuki

bluelovi - oszczędzaj się kochana ile się da, mogła Cię wcześniej na tą wizytę wyznaczyć...heh Ci lekarze:(

Ja też miałam wczoraj wizytę. Szyjka miękka się zrobiła,ale zamknięta.Raczej się nie skróciła bo dalej mam ten sam opis przy szyjce. Dostałam żelazo bo mi hemoglobina spadła. Główka na dole ale wysoko.Wizyta za 3 tygodnie (19.12.). I jak to skitował "Pani Wiolu spotykamy się 19 a potem może Pani rodzić":). I tak się sobie uświadomiłam,że to faktycznie blisko, a ja nic nie mam przygotowane dla Jasia ani dla siebie:(

Do góry