reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Dziewczyny, śliczne wasze maluszki :happy:

Ja zanim we wtorek zobaczę swojego, muszę jutro znów dać się skłuć. Powiedzieli mi dziś, że jak jutro nie dadzą rady, to mnie chyba odeślą do szpitala :-(

Mi narazie nie zleciła żadnych badan...tylko kazała rzynieść ostatnią cytologie...i zobaczymy...ostatnia mialam robioną pewnie z rok temu...i mowila, ze raczej trzeba będzie powtórzyć...ale po pobraniu może pojawić się plamienie....:eek:

A i prosze mnie dopisac na wizytę na 2 lipca--wizyta kontrolna:)

Sylka - bardzo ładne dziecięcie!:)

Oliwia - trzymam kciuki, zeby było lepiej już...daj znać, jak będziesz miała nowe wieści

Antinetka - chlej wody dużo zatem, coby żyły się nie zapadały! będzie dobrze!

Sylka, Ikasia ale juz duze te waze pociechy sie wydaja.Gratuluje:-)

a ja sprobuje wkleic filmik. Ostatnio dostalam z tej wizyty kilkusekundowy filmik z biciem serduszka:-)

ja dzis na 19 na wizytę. trzymajcie kciuki bo boje sie jak diabli czy wszystko ok. Żeby serduszko biło juz dobrze , proszę

Trzymam mocno &&&&&&&&&& i czekam na wiesci :) Powodzenia

Dziewczyny powiedzcie mi, czy kazda z was miala robiona cytologie na poczatku ciazy? Bo kurcze pytalam tutaj dwoch lekarzy i tylko zapytali kiedy mialam ostatnia i jaki byl wynik. A ze bylo to 1.5 roku temu i wynik byl ok to powiedzieli ze spokojnie poczekac do porodu i po gdzies 4-5 misiacach jak juz bedzie wszystko do porzadku zagojone to zrobic...
I mam zgryz teraz bo myslalam ze w ciazy sie zawsze robi...;/

reklama
Do góry