Marika30708
Fan(ka)
KAsieńka moją pierwsza ciążę prowadził lekarz, o którym mogę powiedzieć podobnie do twojego. Nic mi nie mówił. Sam patrzył w monitor. Nie wiedziałam, jak szyjka itp. Taki gbur,, ze strach było zapytać. Mówił ze szybciej urodzę niż siostra która miała termin 2 tyg przede mną. A na KTG wysłał dopiero w 39tc, byłam na jednym a drugie to już poród. A i tak tych skurczy nie było widać, a pojechałam do szpitala po 5 godzinach, jeszcze w kolejce ponad godzinę siedziałam na KTG. Żebym nie powiedziała, ze krwawię to by mnie nie zbadali nawet.
Dodam, że teraz to pewnie nawet KTG nie będę miała. Bo do szpitala to mnie nie przyjmą bo chodzę do przychodni lekarzy z innego miasta. Taka jakby konkurencja albo coś. Chore to. A jeździć 60km na KTG też mi sie nie widzi. Tak to lekarz robi USG i tam patrzy jakie jest tętno.
A wyniki zrobią ci w szpitalu, jak będzie trzeba. Mi robili kilkakrotnie po porodzie. Jeśli cie niepokoi to zrób przed tą wizytą 18 grudnia,a przed porodem prywatnie, morfologia nie jest droga, u nas 8 z
Dodam, że teraz to pewnie nawet KTG nie będę miała. Bo do szpitala to mnie nie przyjmą bo chodzę do przychodni lekarzy z innego miasta. Taka jakby konkurencja albo coś. Chore to. A jeździć 60km na KTG też mi sie nie widzi. Tak to lekarz robi USG i tam patrzy jakie jest tętno.
A wyniki zrobią ci w szpitalu, jak będzie trzeba. Mi robili kilkakrotnie po porodzie. Jeśli cie niepokoi to zrób przed tą wizytą 18 grudnia,a przed porodem prywatnie, morfologia nie jest droga, u nas 8 z