reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Byle teraz do konca listopada, bo grudzien na pewno szybko zleci, ze wzgledu na swieta..juz niedlugo dziewczyny..a dopiero byly wakacje i czekalysmy na poznanie płci :-)

reklama
dona superasnie...I faktycznie dużyy..ten Twój chłopak juz...kurcze...ja sie zaczynam martwić ze mój to będzie malizna...narazie z tego co piszecie o najmniejszy jest....ale moze nadrobi...chociaz cholercia ja nic nie tyje, a dziiaj rano nawet 0,5kg mniej na wadze....No I z tego co widzę, to będziesz miała praie noworoczne dziecko:):):)

Ja juz po wizycie, dzisiaj bez badania, ale powiedziała ze wyniki wszstkie ok...no I jak zobaczyla wage Małego to tez stwerdziła z kruszynka mi rosnie w brzuszku':), za tydzien kolejna wizyta, I wtedy sprawdzi mi szyjke...:) Usg dopiero w 35-37 tygodniu':):tak::tak:

Gratuluje dziewczyny ! Ikasia , nie zamartwiaj sie waga synka. Nawet jak urodzi sie ciut mniejszy to szybko nadgoni!

Dona ciesze sie bardzo,ze u Ciebie wszystko OK> A widze,ze masz ten sam stres co i ja -zeby aby nie wzielo mnie na same swieta:) Chcialabym je spedzic z Natanielem , z rodziną a nie w szpitalu ale co tam chciec to my sobie mozemy :)

Inomama - myślę, że wcześniej niż w 35-36tyg.to lepiej nie ściągać szwów bo większość kobiet rodzi w ciągu kilku dni od zdjęcia :tak: ja też się boję sytuacji, że zacznę rodzić przed zdjęciem, wtedy natychmiast trzeba jechać do najbliższego szpitala, żeby nie popękać całkiem :baffled:
A co do samego zabiegu to wiem od mamy, która jest położną (a sama szwy też miała ze mną w ciąży) że to jest chwila, wkłada się nożyczki i ciach i boleć nie powinno w ogóle.

Dona ale masz fajnie, że już termin znasz, można się oswoić z tą myślą ;-)

Ikasia gratuluję udanej wizyty, wagą się nie martw, jeszcze może podrosnąć. A ja też na usg będę czekać do ok 36 tyg niestety :(

Aha zapomniałam wczoraj
Proszę o wpisanie:
25.11.- ktg
2.12 .- wizyta kontrolna

Ja bym poprosiła o małą korektę w moich wizytach :) Bo się dwie w jedną zlepiły ;) I dopisanie dalszych.

26.11 - USG
27.11 - wizyta kontrolna
02.12 - wizyta u ordynatora
17.12 - kontrola szpital (jak była tak zostaje)

I więcej chyba już nie będzie...

Dzię-ku-ję :D

reklama
Dona Blanka ja tez modlę sie zeby nie trafić do szpitala na same święta :( zapłacze sie bez Julii i Roberta :(

ciesze sie z udanych wizyt waszych i trzymam kciuki juz za jutro &&&&&&&&

jeszcze raz proszę o wpisanie wizyt
21 wizyta kontrolna
25 usg

Do góry