reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ania, Fifka, Dona,Kasia, Emka - trzymam za Was kciuki dziś!

ja dojrzewałam do macierzyństwa...Kajtka urodziłam w wieku 27 lat i jak najbardziej dla mnie to bylo ok. Się naszalałam już:) Mogłam świadomie chcieć zostać mamą:) A teraz to jest wyzwanie jednak...więcej strachu, mniej sił, od cholery scenariuszy w głowie. Wcześniej bardziej na luz brałam, mniej wiedziałam i tyle...Ale doczekac się już nie mogę wyzwania tego - dla mnie starowinki i mężusia - starowinka!

ja rano na badaniach krwi bylam (toxoplazmoza,cytomegalia i przeciwciala). Wizyte mam dzisiaj popołudniu w szpitalu. Moj gin kazal przyjechac tam, bo ma dzis dyzur i chce mi ktg zrobic:-) mam nadzieje,ze sie uda;-)

Cześc Dziewczynki po weekendzie.

Nie bylo mnie,ale właśnie przejrzałam ,ze mowiłyście o wieku.Ja mam 32 lata i to moje pierwsze szczęscie..........Na 15 40 mam prywatne USG 3D zobaczę mojego akrobatę,który dwie noce nie dawał mi spać ,bo cały czas fikolki robił i się pręzył:-)

reklama
Do góry