reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja mam skoń˙czone 33 lata i pierwszą dzidzię w drodze :) Więc mnie to odmłodzi także ;) Moj M ma dopiero 26 lat więc jego nie musi :D

reklama
My oboje będziemy mieli po 29 lat jak sie dzidzia urodzi...o kolejnej narazie nawet nie mysle
...moze za 5-6 lat...

ja pierwsze urodzilam majac 20 lat a drugie urodze w 25 lat. Termin mam w swoje 26 urodziny 5 stycznia.
Ja uwazam, ze w te 20 lat bylo za wczesnie a teraz jest idealnie. Nie uwazam tego za wytyczne, bo kazda z nas co innego w duszy czuje

Blue to mlodziutka jestes, ale w sumie dobrze odchowasz dzieci a pozniej zajmiesz sie kariera zawodowa:-)
JA przed 40 tka planuje jeszcze jedno, moze uda sie coreczke , tak na starosc , zeby pomagala rodzicom, heh, poki co musze odchowac dwoch synkow :-)

Fifka czekamy na relacje i od wszyskich wizytujacych dzisiaj dziewczyn, bo jest troche tych wizyt!!

Ostatnia edycja:
Sylka ja właśnie podobnie :-) Jeszcze jedno dziecko bym właśnie chciała po 30 jak moje chłopaki już podrosną a nam się zatęskni za zapachem noworodka! :-D marze po cichu o 3 córeczce :-p

I zgadzam się z Mariką... wiek nie jest wytycznym bo każda z nas jest inna w innym czasie dojrzewa do dziecka itp. i tu nie ma reguły "który wiek jest lepszy" Ja mając 23 byłam bardzo dojrzała na dziecko a rok wcześniej na małżeństwo. Ale ja od zawsze byłam taka "młoda stara" i każdy dawał mi więcej lat niż mam - nie za wygląd ale za sposób rozmowy itp.

Oj stresuję się wizytą! Myślę że przed 12 już będę w domu i zdam relację! Stresuję się tą moją szyjką....Wizyta po 9 ale muszę zajechać jeszcze po drodzę po decyzję do szkoły w sprawie stypendium - odebrać trzeba osobiście a zależy mi żeby szybko kase wysłali.

reklama
Do góry