reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Milusia super wieści dobrze ze nic sie nie dzieje wiec w miarę możliwości odpoczywaj ile sie da :)

yoanna gratulacje udanej wizyty i zazdroszczę filmiku z synkiem ja moze za jakieś 4 tyg będę miała usg i juz sie nie mogę doczekać :)

Szpitalne mamy oby same dobre wieści były i niebawem będziecie w domkach

&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty !!!!!!!!!

reklama
Milusia - no to bosko! teraz tylko przeleżeć 3 miechy....:)

Diablica - ja też nie wiem czemu nie można zielonej, a pewnie podobnie jak kawy. A ja jedną dziennie pije...jako i teraz. A podobno kremu BB nie można! a ja sobie akurat na początku ciąży kupiłam i do wczoraj codziennie używałam...:(

yoanna - super wieści!!!! gratuluję

kciuki za dzisiejszy dzień!

Hejka mamuski :)

Gratuluje wizytek wszystkich...wstyd sie przyznac ale ostatnio mi ciezko spamietac co I jak wiec nie wymieniam nikogo :)
Mamusiom szpitalnym zdroweczka zycze I szybkiego, bezpiecznego powrotu do domku :)
Za wszystkie wizytki jak zwykle trzymam mocno kciukasy&&&&&&& :)
I melduje ze ja po glukozie ( a raczej oranzadce slodkiej ze fuuuuj) Dalam rade I do tego byla kluta az 4 razy!! ;/ Na czczo I po 1,2 I 3 godzinach...Dziwne te zwyczaje tu. Nie wiem jak wyniki w liczbach wygladaja ale sa dobre bo pani z labu powiedziala ze jesli cos jest nietak z wynikami to tego samego dnia do wieczora zadzwonia...a nie zadzwonili wiec wyniki sa ok :) co mnie bardzo cieszy :)
Buziaki dla wszystkich w ten piekny, pazdziernikowy poranek :)

A tak apropo dawno nie widziałam Mariki !!! ​czy moze przeoczyłam jej post ?????

anbas gratuluje wypicia napoju Bogów!!!! I oczywiscie dobrych wyników :) !!!!

Ostatnia edycja:
Milusia super, że wszystko ok i Zosia jest na 100% Zosią :)

Yoanna wielkie gratulacje :-)

Vanilii gratuacje dziewczynki. Długo nas trzymała w niepewności Twoja mała wstydnisia :-)

No właśnie faktycznie coś dawno Mariki nie było. Ale może się od męża oderwać nie może ;-)

gratuluje udanych wizytek :tak:

mamusie szpitalne mam nadzieję, że uda Wam się jak najszybciej wyjść ;-)trzymam kciuki aby wszystko było już ok

marika, bluelovi, justynaj trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

magsus marika pewnie cieszy się mężem, bo miał wrócić;-)

reklama
Do góry