reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

ufff
Jestem po wizycie
Od razu na pierwszy rzut poszła szyjka-ale jest super,nawet większa niż ostatnio ma 39mm:szok:(ostatnio było 35...)
Nic niby się nie dzieje,ale skurcze dalej mam,dostałam spasmolinę i luteine dopochwowo
Potwierdzona dziewczynka(czyli 2j niezależni lekarze to potwierdzili)
Waży prawie 1200 i przekręciła sie już główką do dołu(chociaż pozycje jeszcze zmienia jak chce,czuję to po ruchach...)
jestem lżejsza o 150zł,ale przynajmniej spokojniejsza i bez pobytu w szpitalu...
no i oczywiście mam dużo odpoczywac

reklama
Mimusia superrrrr ze wszystko bok...Ty odpoczywaj...i dzidzia duzaaa...ja za tydzień będę wiedziala ile mój wazy a to będzie rowno 29 tydz skończony...

Milusia gratuluje dziewuszki!niesamowite,ze nasze dzieciaczki juz ponad "kilo" waza:-) czas leci jak szalony,teraz to dopiero beda przybierac na wadze i nabierac tluszczyku.
chce sie zapisac na te 4d ale narazie jak chodze do pracy to to troche ciezkie,wiec poczekam i pojde juz w tym ostatnim 32 tyg.gdzie polecaja,zeby pozniej juz nie robic bo juz zdjecia nie takie wychodza. ciekawe do kogo nasz maluszek podobny bedzie, bo ostatnio to tylko jak zobaczylam mala przyszla mi na mysl moja tesciowa(na szczescie jest ok) i do dzis jest do niej najbardziej podobna. ale tak naprawde to ide po to by zobaczyc malenstwo i czy wszystko ok, poniewaz panstwowo juz usg mi nie zrobia:-(
a ja jutro do poloznej ide i bedziemy nawijac.ciekawe jak bez usg powie mi ile wazy dzieciatko...zobaczymy..
buziaki dla Was i brzucholi

Hej Dziewczęta :-)
My wczoraj mieliśmy 4D połówkowe i wszyyyyyystko dobrzeeeeeeee :-) Nasz mały Cud dobrze się rozwija, mamy być spokojni :-) Waży 900 g, jest mega ruchliwym dzieckiem - strasznie się musiał lekarz namęczyć, żeby go pomierzyć. Jest przecudowny!!!
Główkę ma stosunkowo dużą (Ale w normie i żadnych wad) i lekarz powiedział, żeby wziąć to pod uwagę planując poród. Ale też jeszcze mamy sporo czasu i może to się wyrówna. Zobaczymy. Był główką w dół, ale jeszcze wszystko może się zdarzyć...
Oglądam w kółko filmik z badań i z każdym odtworzeniem bardziej zako****ę się w tym naszym Syneczku <3

reklama
Do góry