reklama
lkasia
Fanka BB :)
Melduje sie tez po wizycie.. miałam usg zrobione, ale takie dowcipne, zeby sprawdzic syzjke..która ma 4,5 cm..wiec chyba nie jest zle..dzidziusia widziałam tylko od dołu, wiec główkę...bo jest juz tak ułozony...zreszta na kazdym usg tak jest...moze mu tak wygodnie...cisnienie oki, wszystko generalnie dobrze...poza jednym...nie tyje...narazie zleciałam z wagi od ostatniej wizyty 0,5 kg, od poczatku ciazy mam niecałe 2kg na plusie...za tydzien ide na usg zeby poogladac dzidziusia, I najwazniejsze zeby sprzwdzic, czy rośnie prawidłowo...bo jesli tak, to znaczy ze poprostu taki moj urok ze nie tyje w ciazy a Mały bierze ode mnie...
Proszę o wpisanie wizyty na 31.października--usg dzidziusia
Proszę o wpisanie wizyty na 31.października--usg dzidziusia
grudnióweczka111
Oj dziewczyny, wiem że ostatnio rzadko pisuję, ale jakoś trudno mi ze wszystkim zdążyć
Trzymacie się, &&&&&&&&&7 za wizyty no i te biedactwa w szpitalach niech się trzymają. Będzie dobrze, musi!
Myślami jestem z Wami.
Co do fryzury poniżej pępusia, to ja też już na czuja jadę a barierę co do pewnych spraw z mężem też mam.
U mnie przy kostce w prawej nodze jakiś żylak sie chyba pojawia, muszę go poobserwować
Trzymacie się, &&&&&&&&&7 za wizyty no i te biedactwa w szpitalach niech się trzymają. Będzie dobrze, musi!
Myślami jestem z Wami.
Co do fryzury poniżej pępusia, to ja też już na czuja jadę a barierę co do pewnych spraw z mężem też mam.
U mnie przy kostce w prawej nodze jakiś żylak sie chyba pojawia, muszę go poobserwować
Gratuluje Wizyt i dobrych wyników
Dona, Emka, Kasia trzymam za was mocno kciuki oby było dobrze! Magsus za Ciebie oczywiscie też, niech dzidzia siedzi w brzuchu jak najdłużej.
Dona współczuje Ci rozłąki z córką. Sciskam Cie mocno! Ja sama od dłuzszego czasu mysle jak przetrwam w szpitalu i jak Nataś da rade. Mam nadzieje ,że szybko opanują sytuacje i wrócisz do domku !
Bandytko powiem Ci, 1800 całkiem pokażnie waży synek
Co do golenia , ja juz ze 2 miesiace gole sie na slepo
Katherine ja tez mam 8 na plusie co najlepsze wcale po mnie tego nie widac. nogi tylek wszystko jak przed ciazą bo sie w spodnie mieszcze tyle ze w brzychu nie dopnę ! Mi póki co idzie w brzuch i cyckiJa sie srednio wagą przejmuję ! Ja sobie tlumacze dziecko ok 4kg przy urodzeniu, waga łożyska, macicy , wód, wiec licze na ok 7kg zgubic od razu
Mamusie szpitalne sciskam Was mocno!
Dona, Emka, Kasia trzymam za was mocno kciuki oby było dobrze! Magsus za Ciebie oczywiscie też, niech dzidzia siedzi w brzuchu jak najdłużej.
Dona współczuje Ci rozłąki z córką. Sciskam Cie mocno! Ja sama od dłuzszego czasu mysle jak przetrwam w szpitalu i jak Nataś da rade. Mam nadzieje ,że szybko opanują sytuacje i wrócisz do domku !
Bandytko powiem Ci, 1800 całkiem pokażnie waży synek
Co do golenia , ja juz ze 2 miesiace gole sie na slepo
Katherine ja tez mam 8 na plusie co najlepsze wcale po mnie tego nie widac. nogi tylek wszystko jak przed ciazą bo sie w spodnie mieszcze tyle ze w brzychu nie dopnę ! Mi póki co idzie w brzuch i cyckiJa sie srednio wagą przejmuję ! Ja sobie tlumacze dziecko ok 4kg przy urodzeniu, waga łożyska, macicy , wód, wiec licze na ok 7kg zgubic od razu
Mamusie szpitalne sciskam Was mocno!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kasia 2.2 szyjka nie jest jeszcze tragedią... uwierz mi ze może być i tak ze taka zostanie do samego porodu. Poza tym szyjka ma prawo nieco się skrócić w czasie trwania ciąży... Uszka do góry!
Ania świetne wieści! Szyjka jak u słonia! Oby więcej takich informacji! Gratuluję :*
Ivi bardzo dobrze Ja na czczo miałam 80 a po 2 godzinach miałam 92 więc jeszcze mniej i ginekolog mówiła że wynik idealny!
Vanilii miałam ci już wcześniej pisać kurcze ale z tego twojego bąbelka wstydzioch!!! I strasznie twoj nic kojarzy mi się z Vivanili z zimorodków
Ikasia już wpisuję! No i gratuluję szyjki!
No i jeszcze raz zaciskam kciuki za mamusie szpitalne!! :*
Ja też miałam podawane sterydy jakoś w 29 tygodniu na płucka Konrada. Heh denerwuję się wizytą w poniedziałek... dzisiaj się badałam to już jest rozwarcie i palec przepuszcza. Nie będę się już na tym etapie więcej badać bo boję się że dotykając szyjki coś wywołam. Na szczęście nie mam już skurczy... brzuszek miekki i spokojny... i oby tak dalej...
Ania świetne wieści! Szyjka jak u słonia! Oby więcej takich informacji! Gratuluję :*
Ivi bardzo dobrze Ja na czczo miałam 80 a po 2 godzinach miałam 92 więc jeszcze mniej i ginekolog mówiła że wynik idealny!
Vanilii miałam ci już wcześniej pisać kurcze ale z tego twojego bąbelka wstydzioch!!! I strasznie twoj nic kojarzy mi się z Vivanili z zimorodków
Ikasia już wpisuję! No i gratuluję szyjki!
No i jeszcze raz zaciskam kciuki za mamusie szpitalne!! :*
Ja też miałam podawane sterydy jakoś w 29 tygodniu na płucka Konrada. Heh denerwuję się wizytą w poniedziałek... dzisiaj się badałam to już jest rozwarcie i palec przepuszcza. Nie będę się już na tym etapie więcej badać bo boję się że dotykając szyjki coś wywołam. Na szczęście nie mam już skurczy... brzuszek miekki i spokojny... i oby tak dalej...
cleopatra1
Bandytka naprawdę duży chłopak - gratulacje! Jak Ty to robisz że nic nie przytyłaś?? Ja niby nie jem jakoś dużo a kilogramy lecą nie ubłaganie... już 12kg+ niestety, a dopiero 30 tydzień kończę tzn. w czwartek już 31tc.
Magsus nie poddawaj się. Dasz radę z wszystkim - w końcu maleństwo najważniejsze, czyli uspokój się i odpoczywaj.
kasia150491 Ty też nas chcesz straszyć kochana??;-) - no nie ładnie, ale racja lepiej dmuchać na zimne i poleżeć te 3dni niż żeby się maleństwo za wcześnie urodziło. Więc trzymaj się i dawaj znać co u Ciebie. Kciuki &&&&&
Ania gratulacje - same dobre informacje
Ilkasia gratulacje
Jedno co mi się przypomniało jak tyle dziewczyn do szpitala idzie, to moja mama jak leżała z moim bratem chyba z 1,5 miesiąca. Ojciec zawiózł mnie - 1,5 roczne dziecko - po takim czasie do szpitala żebym ja mamę a ona mnie zobaczyła. No i ja wypaliłam
"a co ta ciocia tam jobi???" :-)a na drugi dzień się mój brat urodził bo tak się mama wzruszyła.
Magsus nie poddawaj się. Dasz radę z wszystkim - w końcu maleństwo najważniejsze, czyli uspokój się i odpoczywaj.
kasia150491 Ty też nas chcesz straszyć kochana??;-) - no nie ładnie, ale racja lepiej dmuchać na zimne i poleżeć te 3dni niż żeby się maleństwo za wcześnie urodziło. Więc trzymaj się i dawaj znać co u Ciebie. Kciuki &&&&&
Ania gratulacje - same dobre informacje
Ilkasia gratulacje
Jedno co mi się przypomniało jak tyle dziewczyn do szpitala idzie, to moja mama jak leżała z moim bratem chyba z 1,5 miesiąca. Ojciec zawiózł mnie - 1,5 roczne dziecko - po takim czasie do szpitala żebym ja mamę a ona mnie zobaczyła. No i ja wypaliłam
"a co ta ciocia tam jobi???" :-)a na drugi dzień się mój brat urodził bo tak się mama wzruszyła.
Padłam hihihihi"a co ta ciocia tam jobi???" :-)
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
dziekuje dziewczyny za slowa otuchy!:-) jestescie kochane! ;-)
dam jutro znac co i jak. Dobrze, że mąż bedzie caly dzien ze mna;-)
fifka- a teraz nie podali ci tych sterydow na plucka?
dam jutro znac co i jak. Dobrze, że mąż bedzie caly dzien ze mna;-)
fifka- a teraz nie podali ci tych sterydow na plucka?
Ostatnia edycja: