reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

aż poszłam byłam na tabelkę luknąć - pikna! (belle czy beau????)

ja mam wizytę w poniedziałek!!! tylko nie wiem jak ją zatytułować...chodzi głownie o to, czy mogę już chodzić i czy nie plamię

reklama
a ja się zastanawialam dzisiaj jak bylam u bratowej kiedy wybrac się na usg 4d...czy czekac na polowkowe, czy iść wcześniej...tak kolo 16-17tc...

Hej!
Wczoraj już nie miałam siły - naczekałam się jak głupia u ginki - 1,5h poślizgu, bo system nie działał:baffled:

Z dzidziolem wszystko dobrze - mówi, ze bardzo ładnie się rozwija - zgodnie z tym jak powinno na 8 tydzień, zobaczymy co USG powie, ale ja wiem dokładnie kiedy owu miałąm, więc się zgadzać musi:)

USG może się uda 22.06 takie pierwsze
Kolejna wizyta: 12.07
USG prenatalne w 13tc - 19.07
USG połówkowe: 05.09

Hej!
Wczoraj już nie miałam siły - naczekałam się jak głupia u ginki - 1,5h poślizgu, bo system nie działał:baffled:

Z dzidziolem wszystko dobrze - mówi, ze bardzo ładnie się rozwija - zgodnie z tym jak powinno na 8 tydzień, zobaczymy co USG powie, ale ja wiem dokładnie kiedy owu miałąm, więc się zgadzać musi:)

USG może się uda 22.06 takie pierwsze
Kolejna wizyta: 12.07
USG prenatalne w 13tc - 19.07
USG połówkowe: 05.09
Gratuluje udanej wizyty agagsm :)
Ikasia - ja pytalam lekarza kiedy najlepiej zrobic i mi powiedzial ze zeby miec ladna pamiatke (bo diagnostycznie to usg 4d niewiele mowi) to dobrze by bylo zeby dzidzius byl juz na tyle duzy zeby go ladnie bylo widzac tzn. buzie itd... mi lekarz sugerowal ze dobry czas jest miedzy 28-34 tyg bo wtedy dzidziol ma jeszcze troche miejsca i nie jest tak bardzo "przykurczony" a i wszystkie rysy sa juz dobrze widoczne i w przyplywie szczescia to mozna zobaczyc do kogo dzidziol jest podobny :)

Agasm gratuluje! Super,ze wszystko dobrze z malenstwem!

Ikasia, Anbas ma racje idz tak po 30 tyg. Wczesniej to troche strata kasy na 4 d.ja bylam w 32 lub 34 ostatnio i wiedzielismy juz do kogo jest podobna i wogole widok niesamowity byl,takze lepiej uzbroic sie w cierpliwosc:-)

reklama
Do góry