reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anisen o suepr, ze Maluiszek rośnie zdrowo I się dał ładnie pooglądac:)...a szyjka dobrze ze trzyma...trzeba sie oszczędzac dalej I będzie dobrze:tak:

Co do szayjki to ja wiem , ze w 12 tygodniu miała 6cm...a potem na każdym badaniu mam badanie ginekologiczne I słysze tylko ze szyjka długa, zamknieta, twarda...I tyle...więc ufam ze jest oki:)

reklama
Milusia, Nisiao - cieszę się,ze jest dobrze:) nie stresujcie się za bardzo szyjką albo posiewem, bo to jest najgorsze dla dzidziuli!

Anisen - do ciebie to samo, a dodatkowo...LEŻ!!! Ty wiesz, jak to jest z szyjką, a za dużo jej nie masz, więc LEZ!!!!!

kciuki za dziś!

Anisen, gratuluję :) Oszczędzaj się, ile możesz, 3mam kciuki, żeby dalej już dobrze było.
Inomama, kochana, a czy ty już płaskodupia dostajesz od leżenia? ;) Bo tak wszystkich pilnujesz, a się zastanawiam, kto ciebie pilnuje? :-)

Tak czytam o tych waszych szyjkach i zajzałam do dokumentu z usg połówkowego tam mam napisane ze moja ma 35 mm skoro gin nic nie mówił to musi być dobrze :)

wszystkie dzisiejsze wizyty kolejne i następne i jeszcze następne maja być wzorowe !!!! Trzymam kciuki za WAs wszystkie !!!&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Anisen super, że mały zdrowy i tak ładnie się pokazywał. I cieszę się, że nie musisz brać tych leków i, że szpital Cię też ominie, ale oszczędzaj się jak do tej pory, a będzie dobrze :tak:

Inomamama no to rzeczywiście wcześnie zajarzyli, że ciężarna jesteś:-D to w takim razie trzymam kciuki już na poniedziałek:tak:

nisiao mam nadzieje,że leki Ci pomogą i będzie już lepiej!
milusia dobrze, że po wizycie wszystko ok :-) ale rzeczywiście dziwne z tą szyjką, że dla jednego lekarza to mało, dla innego dużo.

Ja mam sprawdzaną szyjkę na każdej wizycie mam badanie ginekologiczne i usg.

Trzymam kciuki za te co dziś też wizytują!!!

Gratuluję udanych wizyt.

Ja mam dziś o 17, ale pewnie tylko na fotelu, bo ja mimo iż prywatnie, następne usg pewnie po 30 tc

Ja tam dalej nie odróżniam małego jak sie wypycha od ew skurczy.

Trochę się boję tej wizyty i o szyjkę i mały wydaje mi się mniej ruchliwy, czasem to czuje go praktycznie caly czas a czasem to czekam i czekam.

reklama
Dziekuje :))
Oszczędzam sie ile mogę ;) tzn w zasadzie nic nie robię ;)
Wczoraj gin powiedział :"za 2,5 miesiąca moze pani rodzić ale zakazuje wcześniej". Szalony ;)
mąz na to : "tylko 2,5"
a ja w tym samym czasie:" jeszcze 2,5"
nieźle jak to ten sam czas moze być krótko- długi ;)

Kciuki za dzisiejsze wizyty i lecę poczytać bo widzę ze strasznie dużo wczoraj napisałyście ( i cieszę sie ze będę miała co czytać )

Do góry