Ja podobnie jak malinka lekarz mówi ze wszystko ok i tyle jak chce coś wiecej wiedzieć to muszę dusić jak cytryne :-)
Marika nasze matki to powinny sie zakumplowac u mnie był tekst. ( kto sobie zrobił niech sobie wychowuje ) a powiem ze na prawie 3 lata życia mojej córki zostawiłam jej dziecko moze z 5 razy i to góra na 2 godz zawsze wszedzie ja biorę nieraz chora z gorączka musiała ze mną jechać sprawa była ważna bardzo inaczej bym dziecka nie ciągnęła . Teraz u mnie wet za wet nie chcesz sie wnuczka zajmować nie bedziesz !!!! Nawet jak bedziesz chciała unikam matki a ze Julia ciągle ze mną to tez jej nie widuje i wiesz są efekty dziś o 19 musiałam pilnie wyjechać na 15 min do R zawieść mu jakieś dokumenty do firmy i matka słyszała ze to pilne i muszę szybko jechać wiec wpadła na górę i mówi Julia chodź do babci a ja ( wyrodna córka ) mówię sama sobie zrobiłam sama sobie wychowam i sama sobie poradzę !!!! Wiem ze to nie było miłe ale to taka terapia szokowa dla mamy . Ja dwa tyg temu brałam córkę że sobą do gin bałam sie ze mnie nie przyjmie i na szczęście spotkałam tam koleżankę z córka u okulisty była poprosiłam o 10 min uwagi dla Julii i udało sie . Dodam ze moja mamcia leżała do góry d.... I na wieść ze mam wizytę u gin zrobiła sie obłożnie chora![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Marika nasze matki to powinny sie zakumplowac u mnie był tekst. ( kto sobie zrobił niech sobie wychowuje ) a powiem ze na prawie 3 lata życia mojej córki zostawiłam jej dziecko moze z 5 razy i to góra na 2 godz zawsze wszedzie ja biorę nieraz chora z gorączka musiała ze mną jechać sprawa była ważna bardzo inaczej bym dziecka nie ciągnęła . Teraz u mnie wet za wet nie chcesz sie wnuczka zajmować nie bedziesz !!!! Nawet jak bedziesz chciała unikam matki a ze Julia ciągle ze mną to tez jej nie widuje i wiesz są efekty dziś o 19 musiałam pilnie wyjechać na 15 min do R zawieść mu jakieś dokumenty do firmy i matka słyszała ze to pilne i muszę szybko jechać wiec wpadła na górę i mówi Julia chodź do babci a ja ( wyrodna córka ) mówię sama sobie zrobiłam sama sobie wychowam i sama sobie poradzę !!!! Wiem ze to nie było miłe ale to taka terapia szokowa dla mamy . Ja dwa tyg temu brałam córkę że sobą do gin bałam sie ze mnie nie przyjmie i na szczęście spotkałam tam koleżankę z córka u okulisty była poprosiłam o 10 min uwagi dla Julii i udało sie . Dodam ze moja mamcia leżała do góry d.... I na wieść ze mam wizytę u gin zrobiła sie obłożnie chora
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)