reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja wizyte mam dopiero 23 pazdziernika gdzie mamy omuwic poród i wgl..:p a 5 grudnia mam usg ..:p bo wg połówkowego termin mam na 29 grudnia :p

ale jak teraz bylam to lekarz muwil ze da mi skierowanie na cc..:p ciekawe jak to sie wglodbywa xd

reklama
nie byłam na glukodzie...:baffled: wstałam tak głodna że nie dała bym rady do 11 siedzieć:-D:-D Zośka też była głodna chyba bo aż mnie obudziła:-Dw piątek pójdę:-D

kciuki za wizytki

JA mam 5 kg na plus, ale widzę, ze waga rośnie.
Dziewczyny ale wszystko co w nas rośnie, tez waży. My musimy przybierać na wadze, jest w nas więcej płynów ustrojowych, krwi (mi to aż z nosa trochę cieknie), wody płodowe, a dzieciaczek z tygodnia na tydzień przybiera na wadze. Teraz u mnie ma pewnie niecały kilogram. Jeszcze miesiąc i będzie ważył 1,5-2 kg, więc dziwne żeby nasza waga tego nie wskazywała :tak:
Kajtek fajnie że masz wskazania do CC, ja sama nie urodzę, zaprę się rękoma i nogami ;-). Oczywiście żartuje, ale zrobie wszytsko co w mojej mocy, zeby mieć CC, inaczej będą mnie leczyć psychicznie

marika - ja mam 9 kg na plusie..waga wyjściowa to 65 kg przy wzroście 175 cm. A teraz mam 74 kg. Ogólnie po za brzuchem to nigdzie nie przytyłam. Widzę tylko jak poszerzyły mi się biodra bo w starych spodniach się nie dopinam.
Tak więc nie wiem co we mnie aż 9 kg waży hehehe :D

ja mam wizytę za 2,5 godziny i biję się z myślami co zrobić w sprawie L4. Lekarz każe mi brać a mi głupio w stosunku do pracodawcy, że tak szybko....umowe podpisałam 30.08.2013.. pracuje w przedszkolu i jest mi już dość ciężko a w dodatku zaczynają się choroby

Ja ważyłam 52 kg przy moich 160 cm nie było tak źle:p teraz już 60 więc +8 od początku mi przybyło ;) rośnie tylko brzuch i cycki :p wszystkie spodnie ciążowe w brzuchu fajnie się trzymają ale na tyłku to jak worek normalnie ale nie będę narzekać :p Marika ma rację wszystkiego jest więcej mi krew leci z nosa codziennie to już norma, nie jakoś mocno tylko delikatnie, podczas mycia zębów to tragedia krew leci jak woda :/

Hej kochane!!

Gratuluję udanych wizyt!! No i wypitych glukoz z pozytywnymi wynikami!

Elema wiem co czujesz ale ja bym poszła... ja też pracuję w przedszkolu ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to poszłam na L4 - Z tym że szefowa o tym wiedziała że będę szła. W przedszkolu nie dość ze wiruzy to jeszcze te dzieci podnosisz.... nie mów ze nie bo wiem jak jest...

Postaram się wieczorem was tak "bardziej dogłebnie" poczytać a teraz uzupełniłam listę! Sprawdźcie poprawność!!

Ostatnia edycja:
reklama
elama ja bym poszła na L4, też pracuje w przedszkolu i pracowałam do końca sierpnia, myślę, że to było tak akurat, bo teraz to już by mi było chyba ciężko, teraz zaczynają się choroby, wirusy, ja chyba bym już nie ryzykowała na Twoim miejscu, a ciąży powiedziałam od samego początku, żeby właśnie wiedzieli, że nie będę dźwigać dzieci, choć i tak nie zawsze się udało, albo w razie jakiejś różyczki, że od razu pójdę na L4

kasia super, że wyniki glukozy ok:tak:

trzymam kciuki za wizytujące!!

Do góry