reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

U mnie dzidzia pod koniec 25 tyg wazyła 630g a tydzień później, czyli koniec 26tyg już 750g. Ja ledwo urodziłam dziecko ważące 3200g i ostro mnie porozrywało, to co powiedzieć takie duże. No ale ja jestem niska i drobna, to może temu

reklama
trzymam kciuki dziewczyny za dzisiaj &&&&&&&&

donka - ja Cie dawno waga pobilam ;p teraz juz mam +11 ale zaczelam to juz zlewac. Co ma byc to bedzie...Nie jem slodyczy juz wcale I odstawilam cukier ale nie licze na specjalne spadki wagi hahahaha :)
I przykro mi bardzo z powodu kolezanki :( I z tego co piszesz to spotkalo nas to samo w tym samym czasie :( Ja tez mialam termin na czerwiec tego roku a w grudniu w szpitalu wyladowalam... :(

A z ta waga w ciazy to chyba nie ma reguly na przybieranie... moja kuzynka do 25 tyg wazyla +8 chyba a na koniec miala +26...Ja z Kuba mialam ok +10 na tym etapie - czyli podobnie jak teraz a na koniec +19.5. Teraz mam nadzieje ze sie na koniec w 20kg zmieszcze ale jak nie to co zrobie?? :) No nic!! :) Bede musiala sie bardziej zawziasc po porodzie I tyle... :)

gratuluję dobrych wieści!

Delewarre: mówisz ok. 700g twój maluch? - to pewnie mój podobnie, bo w tym samym wieku ciążowym jesteśmy, a tez mam szacowaną wagę na 3,5kg - zresztą pierwsze też rodziłam 3,4kg, więc chcę wierzyć w te szacunki, że tym razem podobnie ;-)
Anbas: dobrze, ze bakterię znaleźli, bo przynajmniej wiadomo co leczyć!
Sylka: powodzenia na wizycie, choc patrząc na zegarek pewnie już jesteś po!:sorry2:
Milusia: coś słodkiego :-D:-D dobre:-D
Kasia: jak się człowiek nie nakręci, ze takie słodkie i w ogóle to przejdzie gładko;-) najwazniejsze, ze już po - a mnie wciąż glukoza czeka i to 75g czyli po godzinie i po dwóch..ehh

dziewczynki kciuki za wizytki :&&& jupi ;D anbas podoba mi sie twoj tok myslenia ;DD hihih w ciazy sie nei bedziemy martwic ;) ja zaczynalam z waga 72.8 a dzisiaj na czczo 78.8 wiec 6 kg ;D

tak, pozytywne nastawienie jest kluczem do sukcesu:-) zawsze!
co do wagi to ja mam na dzien dzisiejszy +4kg,ale widze,ze z kazdym tyg jest wiecej:p
trzymam kciuki za wizyty! :-)

reklama
Do góry